8 dages cykelrejse fra Rostock til Berlin

Fra Østersøens brus gennem 3 forbundslande til Tysklands hovedstad
 
8 dages cykeltur gennem meget varierende landskaber fra det maritime Warnemünde i nord via naturparker og små byer til metropolen Berlin. En aktiv ferie hvor hele familien kan være med.
Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1: Warnemünde – Rostock
Efter endt opsamling køres til Gedser, hvor vi skal med færgen til Rostock. Mulighed for tilkøb af morgenbuffet ombord. Efter ankomsten kører bussen til kystbyen Warnemünde. Den maritime handelsby lokker med adskillige seværdigheder både ved havnen, strandpromenaden og i byen. Hen på eftermiddagen sætter vi os på cyklerne og cykler til vores hotel i Rostock, hvor vi indkvarterer os og spiser middag.
Ca. 30 km cykling.
 
Dag 2: Rostock – Linstow
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi starter med at cykle til Bützow, hvor vi holder pause, inden den videre rute fører os gennem marklandskaber og skov i det skønne område Mecklenburgische Seenplatte til Güstow, hvor der er tid til at se på den hyggelige og charmerende gammle bydel. Undervejs spiser vi frokost. Sidst på eftermiddagen kører bussen os det sidste stykke til vores overnatningshotel i Linstow. Middag på hotellet.
Ca. 60 km cykling.
 
Dag 3: Linstow – Waren
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. I dag cykler vi gennem naturparken Nossentiner – Schwinzer Heide med brede skove, stille søer og forbi talrige historiske kirker, klostre og herregårde. Vi cykler ud til Erich Honeckers sommerhus og videre gennem det flotte landskab med en afstikker langs Jabelscher See, hvor vi spiser frokost, inden vi hen på eftermiddagen ankommer til Waren, hvor vi skal overnatte. Middag på hotellet.
Ca. 40 km cykling.
 
Dag 4: Waren – Fürstenberg
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Dagen starter med en sejltur over Tysklands største sø Müritz fra Waren til Rechlin. Her står vi på cyklerne og cykler gennem nationalparken Müritz forbi søer, uberørt natur og kulturlandskaber til Fürstenberg, hvor vi skal overnatte. Undervejs spiser vi frokost. Middag på hotellet.
Ca. 60 km cykling.
 
Dag 5: Fürstenberg – Oranienburg
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. I dag cykler vi meget af dagen langs floden Havel, som er den længste biflod til Elben. På vores vej kommer vi forbi historiske bygninger, gennem små byer, langs de allestedsnærværende søer og via julebyen Himmelpfort, hvor den tyske julemand bor. Undervejs spiser vi frokost. Kort før vi når til vores overnatningsby, skal vi besøge et mørkt kapitel i Tysklands historie: mindesmærket for kz-lejren Sachsenhausen. Bagefter cykler vi det sidste stykke til Oranienburg. Middag på hotellet.
Ca. 75 km cykling.
 
Dag 6: Oranienburg – Berlin
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi starter dagen med en tur rundt i Oranienburg, inden vi langs Havel cykler mod Berlins forstæder. Frokost undervejs. På vejen ind til selve Berlin gør vi fotostop bl.a. ved det imponerende slot Charlottenburg, zoo med sejerssøjlen, slottet Bellevue og rigsdagen. Sidst på eftermiddagen når vi vores mål for hele cykelrejsen: Brandenburger Tor. Indkvartering og middag på hotel i centrum.
Ca. 50 km cykling.
 
Dag 7: Berlin
Morgenbuffet på hotellet inden vi cykler en byrundtur. Resten af dagen er der tid til at udforske de mange seværdigheder, shoppe eller cykle rundt i byen på egen hånd. Frokost på egen hånd. Middag på hotellet.
Ca. 25 km cykling.
 
Dag 8: Berlin – Danmark
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud inden vi forlader Berlin og sætter kursen mod Rostock, hvor der er mulighed for at grænsehandle, inden vi tager færgen. Mulighed for at tilkøbe frokostbuffet ombord. Efter ankomsten til Gedser køres retur til opsamlingsstederne.
 
Turens samlede sværhedsgrad: 1,5
Turen gennemføres ved min. 30 deltagere.
 
Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet