Det klassiske Holland i 4 dage i 2017

4 dages busrejse til Holland - tulipaner, træsko og ost

Rejsen byder på alt det, som gør Holland så attraktiv.

Vi skal på gårdbesøg, hvor vi skal se fremstillingen af træsko og oste. I Amsterdam skal vi sejle en tur på kanalerne og se lidt på den centrale bydel. I Keukenhof ser vi på tulipaner og løgblomster i alskens farver og i Alsmeer skal vi opleve en blomsterauktion.

Pris fra:
3.190,-
Dage:4
• Bustransport i 4* turistbus
• 3 x overnatning
• 3 x morgenbuffet
• 3 x middag
• Samtlige entreer iht. program
• Lovpligtige skatter og afgifter
• Dansk rejseleder
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden gør vi stop ved en grænsebutik, hvor der vil være mulighed for at handle. Herefter fortsætter vi via Hamburg – Bremen og Osnabrück til byen Ede. Forventet ankomst til Parkhotel De Bosrand ca. kl. 18.00. Middag på hotellet.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet og derefter udflugt til Amsterdam og Volendam. Vi kører til Volendam, den lille fiskerby ved den store sø Ijsselmeer, der blev skabt i 1932 ved et stort landvindingsprogram. Undervejs besøger vi et lokalt gårdmejeri, hvor vi ser ostefremstillingen og smager nogle af de mange oste, som Holland er kendt for. Vi ser også, hvordan man laver træsko, og der er mulighed for at handle i gårdbutikken. Vi holder pause i Volendam, hvor der er tid til frokost på egen hånd. Herfra kører vi til Amsterdam, hvor vi starter med en times sejltur gennem de mange kanaler og ud i Amsterdams store havn. Herefter går vi en lille tur til den centrale bydel, hvor der bliver et par timer på egen hånd. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet og derefter afgang til Rotterdam og blomsterparken Keukenhof. Vi kører til Rotterdam, som er Hollands næststørste by efter Amsterdam. Byen har den største havn i Europa og var tidligere verdens travleste. Der bliver tid på egen hånd til at spise frokost og se nærmere på byen, der blev alvorligt ramt af et luftbombardement under 2. verdenskrig og derfor i dag fremstår som en næsten helt nybygget by. Efter Rotterdam kører vi til den berømte blomsterpark Keukenhof i det vestlige Holland. Parken byder på 32 hektar park inddelt i mange temaer og typer. Her er fyldt med alskens smukke forårsblomster og masser af inspiration til haven. Parken har kun åbent fra sidst i marts til midt i maj, men hele tiden er der nyudsprungne blomster i alverdens farvepragt. Der er mulighed for at købe blomsterløg til egen have. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Ede. Middag på hotellet.

Dag 4
Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Forplejning for egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00, og kører derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til programændringer.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Rødbyhavn v/billetkontrollen
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
16/4Det klassiske Holland i 4 dageFuldbooket, venteliste3.190,-Book på venteliste

Hotel

Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand ligger 2,3 km fra byen Ede. De 44 værelser er rummelige og har eget badeværelse, tv, telefon og arbejdsområde. Hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang, døgnåben reception,...