Christiansborg bag kulissen

Tag med til hovedstaden og få et kig bag kulissen, når Dronningen arbejder. Turen byder på en rundvisning på Christiansborg med en frokost i Snapstinget.

Pris fra:
740,-
Dage:1
• Transport i 4* turistbus
• kanalrundfart København
• Frokost i Snapstinget
• Rundvisning på Christiansborg Slot
• Alle lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Efter endt opsamling kører vi mod København, hvor vi starter dagen med 1 times kanalrundfart, som starter og slutter ved Christiansborg.

Efter endt sejlads skal vi nyde en frokost i Snapstinget, som fungerer som den daglige kantine for Folketingets medlemmer og de ansatte på Christiansborg. Den gamle spisesal er fra omkring 1918 og smukt indrettet med stuklofter, søjler og karnapper.

Herefter skal vi på en rundvisning på Christiansborg Slot ”Bag Kulissen når Dronningen arbejder”. Vi vil blive ført gennem slottets sale, som med guld, lysekroner & kunstskatte kaster glans over Dronningens officielle rolle til gallafester og officielle besøg. Både når folket er i audiens, og når udenlandske statsoverhoveder er i Danmark.

Sidst på eftermiddagen besøger vi De Gamles By, ByOasen på Nørrebro. Her fortæller en guide om området og vi nyder en kop buskaffe og kage, inden vi kører retur til opsamlingsstederne.

 

Busopsamling

Kl. 08.00 Nykøbing F. v. Cementen

Kl. 08.30 Stensved, afk. 41 p-plads

Kl. 08.45 Vordingborg Rådhus v. Borgerservice

Kl. 09.15 Næstved v. Kvægtorvet

Kl. 10.00 Ringsted Station

Kl. 10.30 Ølby Station

 

Mødetid 15. min før afgang.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
23/5Endagstur til København m. kanalrundfart & ChristiansborgMere end 8740,-Bestil