Flodkrydstogt på Donau

Nyd nogle afslappende dage på et dejligt krydstogt på Donau, som er 2.850 km lang og den næstlængste flod i Europa. Undervejs besøger vi nogle af de smukkeste steder langs Donau. Vi skal bl.a. opleve den romantiske del af Donau omkring Wachau, det stilfulde Wien med sin elegance og Budapest i al sin pragt og meget, meget mere.
På krydstogtet er der helpension og drikkevarer ad libitum hele dagen.
Der er dansk rejseleder med på hele rejse

Pris fra:
11.910,-
Dage:9
• Bustransport i 4* turistbus
• Bussen med på hele rejsen
• 6 x overnatning på skib
• 2 x overnatning på hotel
• 8 x morgenbuffet
• 5 x frokost
• 8 x middag
• All inclusive på skibet inkl. drikkevarer mellem 10.00-23.00
• Alle udflugter
• Lovpligtige skatter og afgifter
• Dansk rejseleder
Transportmåde:Krydstogt
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter opsamling sejler vi med færgen kl. 09.00. Mulighed for at købe morgenbuffet ombord på færgen mod tillæg. Efterfølgende kørsel gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Ankomst til overnatningshotellet.
Middag på hotellet.

Dag 2
Morgenmad på hotellet. Herefter fortsætter vi gennem Tyskland med passende pauser undervejs til Linz, hvor vi går ombord på skibet. Efter indkvarteringen får vi en velkomstdrink, inden vi spiser middag. Vi begynder vores sejlads mod Wien.

Dag 3
Vi anløber Wien tidligt om morgenen.
Efter morgenmaden bliver vi afhentet af vores bus, som tager os med på en byrundtur i bussen og til fods, hvor vi bl.a. ser Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m. Vi er tilbage på skibet til frokost. Eftermiddagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i byen. Det kunne være et besøg på Schönbrunn slottet eller på Hofburg eller måske en kop kaffe på en af de mange berømte cafeer. Middag på skibet. Ud på aftenen begynder vi sejladsen mod Budapest.

Dag 4
Formiddagen bruger vi på at sejle. Hvis vejret tillader det, er det muligt at nyde sejlturen på skibets soldæk, der har solstole til fri afbenyttelse. Vi ankommer til Budapest først på eftermiddagen og tager bussen på en byrundtur, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen, Donaupromenaden, Borgpaladset, Fisker-bastionen og Mattiaskirken.
Middag på skibet efterfulgt af underholdning med operettemusik.

Dag 5
Morgenmad på skibet. Vi kører med bussen ud i det fantastiske landskab omkring byen - den ungarske Puszta. Undervejs er der mulighed for at købe frokost på egen hånd.
Middag på skibet. Om aftenen sejler vi mod Bratislava.

Dag 6
Formiddagen bruger vi på at sejle. Efter ankomsten til Bratislava møder bussen os og kører en byrundtur. Den slovenske hovedstad er kendt for sin gamle bydel, som byder på barokke huse, kirker og hyggelige pladser. Vi er tilbage på skibet til frokost.
Eftermiddagen er på egen hånd til at gå op opdagelse i byen, inden vi begynder sejladsen mod Dürnstein.
Om aftenen er der gallamiddag på skibet.

Dag 7
Vi anløber Dürnstein tidligt om morgenen.
Efter morgenmaden bliver vi afhentet af bussen og kører på udflugt til Dürnstein, den befæstede landsby, hvor Richard Løvehjerte blev holdt til fange.
Tilbage på skibet starter sejladsen på det smukkeste stykke af Donau gennem Wachau dalen. Om eftermiddagen besøger vi kloster Melk, som oprindeligt var et barokt slot, men i dag er benediktiner munkekloster.
Middag på skibet. Ud på aftenen sejler vi mod Linz.

Dag 8
Vi anløber Linz om formiddagen, hvor vi tager afsked med skibet. Skibets personale sørger for at bringe vores baggage til bussen, der venter. Vi sætter kursen mod nord og vores overnatningshotel i Tyskland.
Efter ankomsten tjekker vi ind og spiser middag.

Dag 9
Morgenmad på hotellet og tjek ud. Kørsel til Rostock med passende pauser undervejs med mulighed for at købe frokost for egen regning. I Rostock bliver der tid til at grænsehandle inden vi skal med færgen kl. 17.00. Mulighed for at tilkøbe aftenbuffet ombord på færgen.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:

Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Gedser Færgehavn
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
18/8Flodkrydstogt på DonauMere end 811.910,-Bestil

Hotel

MS Modigliani

MS Modigliani

Skibet har plads til 160 passagerer. Alle kahytter er udstyret med eget badeværelse med og douche samt aircondition. Herudover har skibet restaurant, bar med dansegulv, gavebutik og soldæk med solstol...