André Rieu i Maastricht i 2017

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane
Oplev André Rieu, når han spiller i sin fødeby Maastricht på den mest romantiske plads i Holland - Vrijthof-pladsen. Nyd den helt unikke optræden, når violinisten sammen med Johann Strauss Orkesteret, solister samt særlige gæster leverer et storslået show med uimodståelige valse, klassisk musik, operetter og melodier fra klassiske musicals.
Andrè Rieu optræder tre aftener i træk i to uger i Maastricht.
Vi skal overvære en af koncerterne den første uge, og dagen efter tager vi tilbage til Maastricht og oplever den fantastiske stemning.
Vi bor i Valkenburg kun 10 km fra Maastricht.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi med færgen fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi via Hamburg, Bremen til Mettmann.
Der vil blive holdt passende pauser undervejs samt frokostpause, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte håndmadder.
Forventet ankomst til vores overnatningshotel i Düsseldorf sidst på dagen.
Middag på hotellet.
 
Dag 2
Efter morgenmaden kører vi fra Düsseldorf og videre til Holland.
Vi kører gennem Syd Limburg (Valkenburg- Wijlre, Gulpen, Gulpendal, Slenaken, Epen og Vijlenerbos ) til Tysklands vestligst placerede by Aachen. I Aachen vil vi fra bussen få en byrundtur, inden vi fortsætter mod Valkenburg, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel. Valkenburg kaldes også for Mergelbyen, da der siden romertiden har været udvundet mergel fra undergrunden, hvilket har skabt et stort net af gange og grotter under byen.
Sammen med vores rejseleder vil der være tid til at opleve den hyggelige by, som vi bor i. Her er mange kulturelle seværdigheder, og der er mulighed for at aflægge et besøg i mergelgrotterne. Grotterne har gennem årene tjent som både hemmelig vej for riddere under belejring af byen samt som beskyttelsesrum for både lokalbefolkningen og amerikanske soldater under 2. verdenskrig, hvilket de mange vægmalerier og skulpturer i grotterne vidner om. (Entre ikke inkl.) Frokost på egen hånd i Valkenburg.
Middag på hotellet.
 
Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Formiddagen er til fri disposition. Kl. 13.00 kører bussen til Apostelhoeve, der er Hollands største og ældste vingård. Deres vine er meget populære og prisbelønnede. Velkendte vine som Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot Gris, Pinot Gris Cuvee Barriques og XII bliver produceret her. Vine der er sammenlignelige med de bedste af de tyske og franske Alsace vine.
Vi får en fortælling om vingården samt en rundvisning, hvor vi ser markerne, produktionen og vinkælderen.
Vi skal naturligvis også smage på de ædle dråber. Vi er retur på hotellet kl. ca. 15.00. Kl. 17.00 spiser vi en tidlig middag, inden vi kører til Maastricht for at overvære koncerten med Andrè Rieu.
 
Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. I dag besøger vi Maastricht, hvor vi starter med at køre ind til centrum af Maastricht, hvor der er tid til shopping og kulturelle oplevelser. Byen summer af liv i sommervarmen.
Frokosten er på egen hånd på en af de mange hyggelige restauranter.
Om eftermiddagen skal vi på en sejltur på floden Maas for at opleve byen fra søsiden, inden vi kører tilbage til Valkenburg.
Middag på hotellet.
 
Dag 5
Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning på egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00, og kører derefter retur til opsamlingsstederne.
 
Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Information om koncerten

  • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.30.
  • Billetterne er i kategori 2. Sidepladserne er på stolerækker.
  • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
  • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.
  • I tilfælde af regn udleveres Ørslev regnslag.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Rødbyhavn v/billetkontrollen
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.

Hotel

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotellet ligger kun 500 meter fra centrum af Valkenburg. Alle værelser har eget badværelse, værdiboks, tv, telefon og clockradio. Værelserne er af uens størrelse. Hotellet råder over restaurant, bar,...
Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotellet ligger kun 500 meter fra centrum af Valkenburg. Alle værelser har eget badværelse, værdiboks, tv, telefon og clockradio. Værelserne er af uens størrelse. Hotellet råder over restaurant, bar,...