Juleaften i Harzen

5 dages busrejse i juledagene til eventyrlige Goslar i Harzen
 
Nyd de traditionsrige julemarkeder i Tyskland på denne afslappende julerejse til den eventyrlige gamle by Goslar. Vi bor på det hyggelige Ramada Hotel Bären, hvor juleaften bliver fejret med en stor julebuffet og gaver.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Rødby, hvorfra vi sejler kl. 09.15 med ankomst til Puttgarden kl. 10.00. Vi fortsætter til Lüneburg, hvor der er mulighed for at tilkøbe frokost på en hyggelig restaurant. Herefter fortsætter vi det sidste stykke vej til Goslar, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser. Kl. 19.00 er der lækker middag inkl. velkomstdrink på hotellet.

 
Dag 2
Morgenbuffet på hotellet. Dagen starter med en byrundtur i Goslar med guiden. Resten af dagen er på egen hånd til at nyde det hyggelige og traditionsrige julemarked. Kl. 19 er der middag på hotellet.

 
Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Formiddagen bruger vi i byen Quedlingburg, inden hotellet om eftermiddagen serverer kaffe med julekage, og der kommer en gruppe og synger julesange for os. Juleaften serveres en stor julebuffet, inkl. grog, og vi uddeler julegaver til alle Ørslevs gæster.

 
Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Vi kører en udflugt rundt i de omkringliggende bjerge, inden vi spiser frokost i Wernigerode. Eftermiddagen er på egen hånd i Goslar, inden hotellet serverer festbuffet. Senere på aftenen kommer en folkloregruppe og underholder.

 
Dag 5
Morgenbuffet på hotellet. Kl. 09.00 kører bussen mod Puttgarden. På vejen holder vi pause ved Snowdome i Bisbingen, hvor der er mulighed for at købe frokost. Forventet ankomst til Rødby kl. 17 og herefter retur til opsamlingsstederne.

 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Gedser Færgehavn
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.