Le Mans

Le mans 2018 afholdes 16 - 17 juni.
Ørslev Rejser samarbejder med Grand Prix Tours, der er en af de 2 officielle danske agenter, som er godkendt af de Franske arrangører ACO. Det giver dig sikkerhed for at arrangementet er testet og billetterne er ægte.

Teknisk arrangør på alle rejser til Le Mans: Grand Prix Tours.

Kør selv rejse

Le Mans - Kørselv-rejse
 
På Le Mans bor alle direkte ved banen på en af de mange campingpladser. Disse varierer i både beliggenhed og faciliteter. På de forskellige campingpladser tilbyder vi både enkle, komfortable og luksuriøse indkvarteringer - således er der noget for enhver smag og pengepung.

Ørslev Rejser tilbyder (Kør selv):

 • Camp Karting Syd med 4-personers og 6-personers luksustelte
 • Camp Karting Syd med Bungalow (max 4 personer)
 • Camp Karting Syd i XL telte
 • Camp Karting Syd i Super Race telte
 • Camp Karting Syd i Race telte
 • Camp Karting Syd Standpladser på 10, 20, 30, 40 eller 50m2

 
Priserne for kørselv til Le Mans er inkl:

 • Valgfri ankomst fra onsdag d. 14.06 2017 kl. 08.00
 • Valgte indkvartering under opholdet
 • Entrebillet (ståplads) til banen onsdag til søndag
 • Adgang til Pitwalk fredag
 • Kørerbesøg af danske kørere på Karting Syd fredag
 • Storskærm på Karting Syd
 • Velkomstgave
 • Obligatorisk biddrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk personale på Le Mans


Priserne er ekskl.

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Evt. arrangementer og madbilletter
 • Tribuner


Camps
Vi tilbyder flere forskellige campingpladser på Le Mans. Læs alt om dem på Grand Prix Tours hjemmeside.

Program og arrangementer
Under opholdet på Le Mans har vi et stort og varieret program med en del spændende arrangementer. Flere af disse er gratis og inkluderet i prisen, men der er også en del som kan tilkøbes ved bestilling. Se hele programmet og alle arrangementer.
 
Banen og Tribuner
I forbindelse med dit ophold på Le Mans er der også mulighed for at købe tribunebilletter.


Information om kørselvrejsen
Som kørselv-gæst bestemmer du farten, hvor og hvornår den næste pause skal holdes, og hvor mange dage du vil have på Le Mans - mere fleksibelt bliver det ikke. Uanset hvilken campingplads du skal bo på, så er der tidligst ankomst fra onsdag kl. 08.00. Du kan blive frem til mandag kl. 12.00. Bemærk dog at al personale fra vores side forlader Le Mans søndag sidst på dagen. Vælger du at købe en standplads, så skal køretøjet parkeres på denne standplads sammen med telt(e)/campingvogn eller lign. Det betyder samtidig, at du har dit køretøj holdende lige ved dig og kan bruge dette som opbevaringsplads eller til at låse dine værdigenstande inde i, når du er på banen. Alternativt...køber du et opstillet telt klar til indflytning, så skal der købes en separat parkeringsplads til bilen. Denne løsning er ofte lidt billigere men bilen er parkeret 100-300 m fra teltet. Parkering til bilen bestilles sammen med rejsen.

Ankomst og afrejse
Ved ankomst bedes du henvende dig i informationsteltet for at få anvist campingplads. Her skal du medbringe dit rejsebevis for at få udleveret både billetter og øvrig materiale. Ankomst er mulig daglig mellem kl. 08.00 og 23.00.

Kørselsvejledning
GPS Koordinater til hovedindgangen: 47°57'21.63"N, 0°12'28.20"E
 
Til Camp Karting Syd:
Motorvej A1 følges mod Paris. Kort efter Ch. De Gaulle lufthavnen og rastepladsen Vemars er passeret følges A3 mod Bordeaux. Bliv ved med at køre mod Bordeaux. Motorvejen kommer til at hedde A86 og A4 men kør hele tiden mod Bordeaux indtil du når ud på A10. Efter Paris skiller motorvejen sig - A10 går mod Bordeaux, mens A11 går mod Le Mans. Her køres mod Le Mans. Kort før Le Mans går en motorvej af mod Tours. Kør af med denne (undertavler viser mod Le Mans). Kør af ved den første afkørsel (23). Du kommer ned igennem betalingsanlægget og derefter op i en stor rundkørsel. Kør af med sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer ned på en 4-sporet vej. Følg den 4-sporede vej til du kan se Dunlop-kurven på din venstre hånd. Når der kommer et enormt græsområde på venstre hånd, kører du af med afkørslen, her skiltes mod ”D 315” ”LeMans” ”Pont Lieve”. Du kommer op i en rundkørsel, følg sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer tilbage ned på den 4-sporede vej i modsat retning, og kør herefter af med 1. afkørsel. Drej til højre, og følg vejen ned langs hovedtribunen. Fortsæt til der kommer en rundkørsel, her drejes til venstre (skiltning mod Karting Prost). Efter ca 200 meter kører du under Le Mans banen. Ca. 200 meter længere fremme kommer Karting Syd på venstre hånd.
 
Til Camp Expo:
Motorvej A1 følges mod Paris. Kort efter Ch. De Gaulle lufthavnen og rastepladsen Vemars er passeret følges A3 mod Bordeaux. Bliv ved med at køre mod Bordeaux. Motorvejen kommer til at hedde A86 og A4 men kør hele tiden mod Bordeaux indtil du når ud på A10. Efter Paris skiller motorvejen sig, A10 går mod Bordeaux, mens A11 går mod Le Mans, her køres mod Le Mans. Kort før Le Mans går en motorvej af mod Tours. Kør af med denne (undertavler viser mod Le Mans). Kør af ved den første afkørsel (23). Du kommer ned igennem betalingsanlægget og derefter op i en stor rundkørsel. Kør af med sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer ned på en 4-sporet vej. Følg den 4-sporede vej til du kan se Dunlop-kurven på din venstre hånd, når der kommer et enormt græsområde på venstre hånd, kører du af med afkørslen, her skiltes mod ”D 315” ”LeMans” ”Pont Lieve”. Du kommer op i en rundkørsel, tag første vej ud af rundkørslen. Ca 200 meter fremme, kommer der et stort åbent areal på venstre hånd. Dette er Expo.

Mad og drikke
På Karting Syd har Grand Prix Tours eget køkken og bar med, som serverer god og spændende mad til alle måltider mens baren har kolde drikkevarer. Det er tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer på campingpladserne. Dog må disse ikke nydes i det store festtelt eller ved bordene udenfor. Vi kan ikke anbefale at drikke vandet fra hanen på campingpladserne. Vand på flaske kan købes i baren.

Strøm
Der er ikke strøm på campingpladserne. Alt vores eget udstyr kører på generator og er hårdt belastet for at holde mad og drikke på køl. Derfor har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde strøm herfra. I baren på Karting Syd er det dog muligt at få opladet mobiltelefoner i det omfang, der er stik ledige (på eget ansvar). I luksustelte og bungalows er der lys. Generator må ikke medbringes på Karting Syd.

Tips
Husk det drejer sig om en lang køreture, så sørg for at både dæk og bremser er toptrimmede, og tag den så iøvrigt med ro undervejs.
Husk der betales vejskat på motorvejene i Frankrig.

Busrejse

Ørslev Rejser har busafgang fra Danmark til Le Mans både tirsdag, onsdag og torsdag med ankomst til Le Mans den efterfølgende morgen. Det betyder at der er stor valgfrihed i hvor lang turen til Le Mans skal være. Alle busser kører fra Le Mans igen søndag kl. 17.30 og er tilbage i Danmark i løbet af mandagen.

På Le Mans bor alle direkte ved banen op på en af Grand Prix Tours' campingpladser. Man kan selv vælge at medbringe eget telt eller købe ophold i et telt, som er slået op og klar til indflytning ved ankomst til Le Mans. Der findes et stort udvalg af telttyper, så der er lidt for enhver smag og pengepung.

Ørslev Rejser tilbyder (bus):

 • Camp Karting Syd med 4-personers og 6-personers luksustelte
 • Camp Karting Syd med Bungalows (max 4 personer)
 • Camp Karting Syd i XL telte
 • Camp Karting Syd i Super Race telte
 • Camp Karting Syd i Race telte
 • Camp Karting Syd i eget telt


Priserne for bus til Le Mans er inkl:

 • Bustur fra Danmarkt til Le Mans t/r (valgfri afrejse tirsdag, onsdag eller torsdag)
 • 20 kg bagage + telt/sovepose
 • Valgte indkvartering under opholdet
 • Entrebillet ståplads til banen onsdag til søndag
 • Adgang til Pitwalk fredag
 • Kørerbesøg af danske kørere på Karting Syd fredag
 • Storskærm på Karting Syd
 • Velkomstgave
 • Obligatorisk biddrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk personale på Le Mans


Priserne er ekskl.

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Evt. arrangementer og madbilletter
 • Tribuner.


Camps
Vi tilbyder flere forskellige campingpladser på Le Mans. For busgæster er det muligt at bo på enten Camp Karting Syd eller Camp Expo. Læs alt om dem på Grand Prix Tours hjemmeside.

Program og arrangementer
Under opholdet på Le Mans har vi et stort og varieret program med en del spændende arrangementer. Flere af disse er gratis og inkluderet i prisen, men der er også en del som kan tilkøbes ved bestilling. Se hele programmet og alle arrangementer.
 

Banen og Tribuner
I forbindelse med dit ophold på Le Mans, er der også mulighed for at købe tribunebilletter.


Information om busrejsen
Alle busrejser køres som non-stop kørsel til Le Mans. I dagtimerne holdes der pause ca. hver 4. time så folk kan strække ben, ryge og evt. få noget at spise på rastepladserne. Fra midnat til ca 08.00 om morgenen er der ingen pauser.

Vi kører i moderne 4* langtursbusser, som byder på al den komfort, man kan forestille sig. Alle busser er udstyret med toilet, vippesæder, aircondition og video. I bussen vil der blive solgt øl, vand og kaffe samt en let snack som fx. toast eller lign.. Medbringes egne mad- og drikkevarer, skal disse nydes udenfor bussen i pauserne. På busrejsen er det tilladt at medbringe 1 stk baggage samt 1 telt/luftmadras/sovepose (total 20 kg) og 1 stk. håndbagage pr. person. Bagage herudover skal bekræftes inden afrejse. Alle bagagedele skal være forsynet med navn og adresse.

Ankomst og afrejse
Mødetid for afrejse er 15 min. før afgang. Afrejsetidspunkt og -sted fremgår af rejsebeviset. Eventuel ændring i opsamlingssted koster et gebyr på kr. 200,- (min. 7 dage før afrejse). Hvis i er flere der rejser sammen og ikke påstiger bussen samme sted, skal der påregnes busskifte på ud og hjemrejsen, således I f.eks er i samme bus fra Padborg.
 
BEMÆRK: Om onsdagen tilbydes en hurtigbus fra Sjælland via Rødby. TiIllæg for direkte bus er kr. 100. Afgang fra Sjælør Station kl. 13.00.
 
Ved ankomst til rejsemålet byder vores personale på Le Mans jer Velkommen. Her får I yderligere information om udlevereing af entrebilletter, øvrige billetter samt anvisning af teltplads.  Hjemrejsetidspunktet fra Le Mans er kl. 17.30 om søndagen (løbet slutter kl. 15.00). Vær opmærksom på, at du selv har ansvaret for, at din bagage er med rette bus - også efter eventuelt busskifte (al bagage er på eget ansvar).

Nederst på siden ses tabel med vejledende køretider. Der tages forbehold for ændringer og forsinkelser.

Tips
Rejs i let og løst tøj. Vi anbefaler at der medbringes en lille pude og et tæppe til natten. Pak toiletsager i håndbagagen, da du ikke har adgang til den øvrige bagage undervejs. Det er også en god ide at have lidt valuta til brug på rastepladserne samt til opholdet i Le Mans de første par dage.

Køreplan

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Køge, Ølby Station 09:30 13:20
Sjælør, Station 10:00 13:40
Roskilde, Ny Østergade 10:30 14:00
Slagelse, Stop 39 11:15 12:30
     
FYN    
Odense, Afk. 50 v/McDonald 12:15 11:45
Fredericia, Banegaard 13:00 11:00
     
JYLLAND    
Ålborg, P-plads ved Th. Sauersvej 10:00 14:00
Hobro, Afk. 33 ved Shell 10:30 13:30
Randers Hallens P-plads 11:10 13:00
Århus, Musikhuset 12:00 12:10
Vejle, DTC v/ motorvejen 12:50 11:00
Kolding, Rutebilstation 13:30 10:30
Haderslev, Samkørselsplads ved OK 14:00 09:50
Rødekro, Afk. 70 ved Statoil 14:15 09:30
Padborg, OK Serviceventer 14:30 09:00

 

Forbehold for ændringer i køretider.

Flyrejse

Der tilbydes afrejse fra både Billund, Sønderborg og Roskilde. Afrejse er fredag morgen med hjemkomst søndag aften. Som eneste arrangøre tilbyder vores samarbejdspartner Grand Prix Tours fly ,der lander direkte i Le Mans lufthavn - mindre end 500 m fra selve banen.
Flyvetiden er på ca. 2 timer og 30 min.
Ved ankomstesn har vi transferbus med dansk personale, som står klar til at byde dig velkommen. På Le Mans bor alle direkte ved banen på en af campingpladserne. Man kan selv vælge at medbringe eget telt eller købe ophold i et telt som er slået op og klar til indflytning ved ankomst til Le Mans. Der findes et bredt udvalg af telttyper, så der er lidt for enhver smag og pengepung.

Ørslev Rejser tilbyder (fly):

 • Camp Karting Syd med 4-personers og 6-personers Luksustelte
 • Camp Karting Syd med Bungalows (max. 4 personer)
 • Camp Karting Syd i XL telte
 • Camp Karting Syd i Super Race telte
 • Camp Karting Syd i Race telte


Priserne for fly til Le Mans er inkl:

 • Flyrejse fra Billund. Sønderborg og Roskilde -  Le Mans t/r
 • 8 kg bagage
 • Transfer lufthavn til camp t/r
 • Valgte indkvartering under opholdet
 • Entrebillet ståplads til banen fredag til søndag
 • Adgang til Pitwalk fredag
 • Kørerbesøg af danske kørere på Karting Syd fredag
 • Storskærm på Karting Syd
 • Velkomstgave
 • Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk personale på Le Mans.


Priserner er ekskl:

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Ekstra bagage på fly
 • Evt. arrangementer og madbilletter
 • Tribuner


Camps
Vi tilbyder flere forskellige campingpladser på Le Mans. For flygæster er det muligt at bo på enten Camp Karting Syd eller Camp Expo. Læs alt om dem på Grand Prix Tours hjemmeside.

Program og arrangementer
Under opholdet på Le Mans har Grand Prix Tours et stort og varieret program med en del spændende arrangementer. Flere af disse er gratis og inkluderet i prisen, men der er også en del som kan tilkøbes ved bestilling. Se hele programmet og alle arrangementer.
 
Banen og Tribuner
I forbindelse med dit ophold på Le Mans er der også mulighed for at købe tribunebilletter.


Information om flyrejsen
Fly til Le Mans er både en hurtig og behagelig rejseform. Med fly kan du opleve Le Mans "live" på en forlænget weekend. Vi flyver med private charterjets til Le Mans. Disse er med plads til 40-70 pers. Større fly kan ikke lande i den lille lufthavn på Le Mans. Flyvetiden er ca. 2 timer 30 min. fra både Billund, Sønderborg og Roskilde til Le Mans lufthavn. Bemærk at fly fra vores samarbejdspartner Grand Prix Tours, som de eneste, lander direkte i Le Mans. Herfra er der 15 minutters kørsel til de forskellige campingpladser.
 
Ved bestilling af rejsen skal alle navne der oplyses stemme overens med de navne, der står i passet på hver enkelt rejsedeltager. Ændring ind til 7 dage før afrejse koster kr. 200. Herefter er det ikke muligt at ændre. Inkl. i prisen er 5 kg bagage. Ønsker man at medbringe yderligere bagage, så er det muligt at tilkøbe 10 kg ekstra bagage. Både på udrejsen og hjemrejsen serveres et lille let måltid ombord på flyrejsen.
 
Ankomst og afrejse
Seneste mødetid for afrejse fra Billund er 1 time og 30 min før afgang. Seneste mødetid for afrejse fra Sønderborg og Roskilde er 30 min før afrejse. Tidspunkt for afrejse til Le Mans ses på rejsebeviset og er typisk ca. kl. 07.00
 
Ved ankomst til Le Mans bydes du velkommen af vores danske personale. På transferen fra lufthavnen til campingpladserne får du yderligere information om udlevering af entrebilletter, øvrige billetter samt anvisning af teltplads. Ved ankomst skal du have dit rejsebevis klar. Køretiden fra lufthavnen er ca. 15 min. Ved hjemrejse er der afgang fra Camps til Le Mans lufthavn ca. kl. 18.00 (præcis tidspunkt oplyses på Le Mans dagen før afrejse). Flyafgang mellem kl. 19.30 og 20.00
 
Hvis din bagage er udeblevet eller beskadiget skal du straks henvende dig i informationen i ankomsthallen for efterlysning og udfyldelse af P.I.R-rapport. Udfyldelse af ovennævnte rapport er en forudsætning for senere at få skaden erstattet hos dit forsikringsselskab. Alle flyselskaber gør deres yderste for at overholde opgivne rejsetidspunkter. Alligevel kan forsinkelser forekomme. For disse påtager vi os intet ansvar. Vores flyselskaber yder den service, de er forpligtet til i disse tilfælde.

Praktisk information

Børn
Børn på Le Mans er oplagt. Har de en interesse i motorsport, så får de rigtig meget ud af en tur til Le Mans. Der er kr. 400 i rabat på børn under 12 år. Børn skal altid være iflg. en voksen, når de skal ind på banen.
 
Storskærm
I Camp Karting Nord har tilbyder vi kæmpe storskærm. Du kan følge løbet allerede fra onsdag på vores storskærm. Som partner med Eurosport, kan Grand Prix Tours som den eneste arrangør vise alle 24 timer af løbet samt alle træninger og kvalifikationer.

Opladning af mobiltelefon
I baren på Le Mans har vi en ladestation, hvor det er muligt at oplade din mobiltelefon. Vi beder folk om at tage hensyn og ikke tage stik ud på telefoner, som er under opladning, ligesom fuldt opladede telefoner skal afhentes og ikke spærre for andre, som gerne vil oplade sin telefon. Opladning er på eget ansvar.
 
Læge
Vores læge hedder Dr. Uno S. Heldmann. Han opholder sig på Camp Karting Syd, hvor der 2 gange om dagen er åben konsulation, som er gratis for vores gæster. Han kan naturligvis også tilkaldes til akut hjælp, hvis der skulle være brug for dette. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne service, som skaber ekstra tryghed for alle.

Madbilletter
Inden afrejse tænker kun de færreste på, hvad de skal leve af på Le Mans. Focus går på løbet, kørere, transporten, og hvordan man kan bo. Men alle som har været på Le Mans ved, at i løbet af et par dage bliver det rigtig vigtigt at kunne få sig et ordentlig måltid mad - og ikke mindst til en fornuftig pris.
I Campen Karting Syd har vi måske ikke Le Mans største køkken, men uden tvivl Le Mans bedste køkken. Gennem årene er lejren blevet kendt vidt og bredt omkring for sit store og varierede udbud af kvalitetsmad til fornuftige priser. Et godt dansk morgenbord med dansk kaffe, pålæg, rugbrød og rundstykker giver en god start på dagen - hver dag.
Både til frokost og aftensmad tilbydes dagens ret samt et par ekstra menuer til de sultne gæster. Udvalget er stort og spænder fra diverse risretter, biksemad og svensk pølseret, til steaks med salat, spareribs og mexikanske specialretter. Dertil krydrer vi med par danske specialiteter til særarrangementer.
Alle ugens dage kan der købes diverse sandwiches i baren, som kan tages med ud til banen.

Speciel
Torsdag indbydes til Dinner Night, som skal bestilles hjemmefra. Læs mere. 
Lørdag afholder vi traditionen tro vores populære herrefrokost. Læs mere.

Madkuponer

 • Morgenmadsilletter kr. 75 pr. stk.
 • Billetter til dagens ret kr. 85 pr. stk.

 
Madkuponer bestilles og betales hjemmefra og udleveres sammen med din entrebillet på Le Mans. Du kan selv vælge det anta, dui ønsker af hver billettype. Dagens ret kan bruges både til frokost og aftensmad.

Le Mans Classic

Hvad er Le Mans Classic?
I 2018 afvikles det 9. Le Mans Classic løb.
Dette mindre kendte løb afvikles hvert andet år umiddelbart efter det årlige Le Mans løb. Denne historiske motorssportshændelse byder på et show med de biler, der i perioden mellen 1923 og 1979 skrev sig ind i 24-timer løbets historiebøger.
Bilerne, der er fra 1923 og op til 1979, er opdelt i 6 forskellige klasser efter årstal. Løbet køres på Circuit des 24 Heures du Mans og har en traditionel Le Mans start lørdag kl. 16 og afsluttes med det ternede flag 24 timer senere.
Ialt forventes der mere end 350 deltagere.
Folk fra hele verden samles til historiske løb, for at opleve nostalgien og samtidig have muligheden for at opleve en fantastisk udstilling af biler. Ud over dette historiske bilmøde, krydres det med et festlig "set-up"
Organisationen bag Le Mans Classic lægger stor vægt på, at man rammer netop det klassiske stemning omkring det ældre Le Mans-løb. Derfor ser de også gerne, at man klæder sig lidt klassisk. Altså de lidt pæne lange bukser med poloshirt / en skjorte, en habitjakke / kort klassisk jakke, lukket sko og måske en hat.

Hvornår?
5. - 9. juli 2018.

Hvad tilbyder vi?
Campingplads og entrebilletter. Grupperejser på forespørgsel
Eventuelle tribuner forespørges direkte på telefon 5598 6004 eller info@orslev.dk.