Musikfestival i Østrig med bl.a. Hansi Hinterseer

Tag med Ørslev til musikfest i Zell am See, Østrig
 
Musikfestivalen ”Musikforår” 2017 i Zell am See er kendt af musikelskere i hele Europa og har i mange år tiltrukket tusindvis af mennesker. Nogle af de mest kendte indenfor folke- og schlagermusikken optræder til denne folkefest, hvor højdepunktet naturligvis er superstjernen Hansi Hinterseer.

Pris fra:
5.695,-
Dage:6
• Bustransport i 4* turistbus
• 2 x overnatning i Tyskland
• 3 x overnatning i Østrig
• 5 x morgenmad
• 5 x aftensmad
• 3 x entré til Eishalle i Zell am See
med nummererede siddepladser
• Tur med svævebane
• Entré til Bjergfesten
• Entré til markedsdag i Zell am See
• Sejltur på Zellersee
• Dansk rejseleder på hele turen
• Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi mod Gedser, hvor vi skal med færgen kl. 09.00. Mulighed for at købe morgenbuffet ombord på færgen mod tillæg. Efterfølgende kørsel gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Ankomst til Maxx Hotel Jena, hvor vi skal overnatte. Middag på hotellet.

 
Dag 2
Morgenmad på hotellet. Herefter fortsætter vi ned gennem Tyskland og nyder forandringerne i landskabet på vej mod Alperne. Vi ankommer til byen Leogang sidst på eftermiddagen, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel. Middag på hotellet. Efter middagen kører vi til den smukt dekorerede Eishalle i Zell am See, hvor borgmesteren byder velkommen og sætter musikfestivalen i gang. Vi skal opleve en festlig koncert med Bürgermusikkapelle Zell am See efterfulgt af en traditionel tyroleraften med sange og danse, der fortæller om livet i Alperne.

 
Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Der venter os en smuk dag, når vi kører til Kaprun og tager svævebanen op til Kitzsteinhorn, hvor der er en storslået udsigt. Her fortsætter vi musikfesten ved et marked, hvor der naturligvis er musik og boder med traditionel østrigsk håndværk og mulighed for at købe specialiteter fra det østrigske køkken. Vi bruger hele dagen på bjerget, inden vi hen på eftermiddagen kører tilbage til hotellet og spiser en tidlig middag, inden vi kl. 20.00 er på plads i Eishalle til koncert med Pinzgauer Staraband, die Ladiner & Nicole, Sigrid und Marian og Andy Borg.

 
Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Dagen bruges i Zell am See på et traditionelt marked fyldt med boder med typiske produkter fra regionen som fx ost, brød, snaps og tyrolsk bacon. Naturligvis er der også musikalsk underholdning i løbet af dagen. Vi skal også på en skøn sejltur på Zeller-søen, så vi kan se byen, søen og de omkringliggende bjerge fra et nyt perspektiv. Vi spiser en tidlig middag på hotellet inden vi kl. 20.00 igen tager plads i Eishalle til en forrygende afslutningskoncert med Oesch´s die Dritten, die jungen Zillertaler og superstjernen Hansi Hinterseer.

 
Dag 5
Morgenbuffet på hotellet. I dag siger vi farvel til Østrig og kører nordpå igen. Der holdes passende pauser undervejs med mulighed for at købe frokost for egen regning. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores overnatningshotel i Jena i Tyskland. Middag på hotellet.

 
Dag 6
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Kørsel til Rostock med passende pauser undervejs med mulighed for at købe frokost for egen regning. I Rostock bliver der tid til at grænsehandle inden vi skal med færgen kl. 17.00. Mulighed for at tilkøbe aftenbuffet ombord på færgen.

 
Koncertnerne
Alle koncerter foregår i den smukt dekorerede Eishalle i Zell am See, hvor der hver aften bliver anvist nummerede siddepladser. Der er mulighed for køb af drikkevarer. Medbring evt. en lille pude til at sidde på.

 
Ørslev Rejser tager forbehold for ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Gedser Færgehavn
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
1/6Musikfestival i Østrig med Hansi Hinterseer010617Mere end 85.695,-Bestil

Hotel

Hotel Bacher

Hotel Bacher

Hotel Bacher har spaområde, tagterrasse og egen restaurant indrettet i typisk alpestil, som serverer traditionelle østrigste retter. Alle værelser har balkon, kabel-tv og eget badeværelse. Spaområdet...