Nytår i Gorzow

Nytårsaften i Polen
 
Skyd nytåret ind med Ørslev på en busrejse til Gorzow i Polen. Vi bor på Hotel Mieszko, der ligger centralt i byen. Alle værelser er flotte og lyse med bad/toilet, internet, tv. Hotellet har desuden restaurant, casino og natklub. Nytårsfesten holdes på hotellet. 

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvor vi tager færgen til Rostock kl. 11.00. Mulighed for at spise frokostbuffet med drikkevarer ad libitum på færgen mod tillæg. Efter ankomst til Rostock gør vi ophold ved Calle, inden vi kører til Polen med passende pauser undervejs.
Forventet ankomst til Hotel Mieszko i Gorzow først på aftenen. Vi tjekker ind, og kl. 19.30 er der middag på hotellet med folklore underholdning.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi en tur til byens storcenter, hvor der kan handles til gode priser. Først på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition. Byens største forretninger holder åbent til midt på eftermiddagen. Frokost på egen hånd. Om aftenen samles vi til den store nytårsfest, som varer til den lyse morgen. Nytårsarrangementet indeholder aftenbuffet med mange forskellige kolde og varme lokale retter, vin, øl, mineralvand, vodka og juice ad libitum samt champagne kl. 24.00. Øvrige drikkevarer for egen regning. Der vil være levende musik og dans.

Dag 3
Morgenbuffet i tidsrummet kl. 08.00-12.00. For de der har lyst kan man fra kl. 12.00 deltage i en bustur til byen Barlinek. Bussen er tilbage igen til kl. 14.00, hvor der er frokost på hotellet. Resten af eftermiddagen er til fri disposition. Kl. 19.00 er der middag på hotellet.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Herefter tjek ud og afrejse. Vi kører til Karls jordbærmarked, hvor vi gør ophold. Herefter kører vi mod Rostock, hvor der bliver tid til at grænsehandle, inden vi tager færgen kl. 17.00. Mulighed for at spise aftenbuffet med drikkevarer ad libitum mod tillæg på færgen. Forventet ankomst til Gedser kl. 18.45, hvorefter vi kører til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Helsingør v/ Sundkroen   
Hillerød St. v/posthuset
Valby St. v/Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup St. v/Banestrøget 
Slagelse St. v/Nordre Stationsvej 
Ølby St.
Næstved v/Kvægtorvet ved busstop
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Gedser Færgehavn v/billetkontoret
 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.