Nytår i Gorzow

Tag med Ørslev Rejser til Gorzow på nytårsrejse
 
Skyd nytåret ind med Ørslev på en busrejse til Gorzow i Polen. Vi bor på Hotel Mieszko, der ligger centralt i byen. Værelserne er flotte og lyse med bad/toilet, internet og tv. Hotellet har desuden restaurant, casino og natklub. Nytårsfesten holdes på hotellet. 

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1  
Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvor vi tager færgen til Rostock kl. 11.00. Mulighed for frokostbuffet på færgen mod tillæg. Efter ankomst til Rostock kører vi gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Forventet ankomst til Hotel Mieszko i Gorzow sidst på eftermiddagen. Vi tjekker ind, og kl. 19.00 er der middag på hotellet med folklore underholdning.

 
Dag 2  Efter morgenmaden kører vi en byrundtur til byens marked, hvor der kan handles til gode priser. Først på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition. Byens største forretninger holder åbent til midt på eftermiddagen. Frokost på egen hånd. Om aftenen samles vi til den store nytårsfest, som varer til den lyse morgen. Nytårsarrangementet indeholder aftenbuffet med mange forskellige lokale retter, vin, øl, mineralvand, samt vodka og juice ad libitum samt champagne kl. 24.00. Øvrige drikkevarer for egen regning. Der vil være levende musik og dans.

 
Dag 3  
Morgenbuffet i tidsrummet 10.00-11.45. Dagen er til fri disposition. Det kan anbefales at aflægge besøg i den gotiske domkirke eller i det store svømme- og fritidscenter Slowianka, der både har wellness, svømmemuligheder m.m. Centret har åbnet nytårsdag.
Kl. 12.00 er der frokost på hotellet. 
Kl. 19.00 er der middag på hotellet.

 
Dag 4  
Morgenbuffet på hotellet. Herefter tjek-ud og afrejse kl. 09.00. Vi kører til grænsen til Tyskland, hvor vi gør ophold ved det store marked. Vi fortsætter mod Rostock, hvor vi tager færgen kl. 17.00. Mulighed for aftenbuffet med drikkevarer ad libitum på færgen mod tillæg. 
Forventet ankomst til Gedser kl. 19.00, hvorefter vi kører til opsamlingsstederne.

 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Gedser Færgehavn
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.