Shopping i Gekås Ullared eller ski i Vallåsen

Endages busrejse til Sydsverige
 
Skal garderoben eller hjemmet opdateres, så tag med Ørslev til det imponerende shoppingcenter i Sydsverige. Her kan du få alt, hvad hjertet begærer til faste lave priser.  
 
I den lille by Ullared ca. 1½ time i bil fra Helsingborg ligger Skandinaviens største varehus Gekås Ullared, som i folkemunde bare kaldes Ullared. Butiksarealet dækker et areal på 20.000 m2 svarende til 4 fodboldbaner. Her finder du fødevarer, tøj, fritidsudstyr, elektronik, værktøj, tasker, kosmetik, smykker, rengøringsmidler, dyrefoder, legetøj og boligartikler for blot at nævne nogle ting. Gekås bliver hvert år besøgt at over 4 millioner kunder, som tilsammen handler for 5 milliarder svenske kroner i varehuset. 
 
Alternativt skal dagen bruges på ski i det sydsvensk skiområde Vallåsen - bemærk liftkort og skileje er ikke inkl. i prisen.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Efter endt opsamling kører vi mod Helsingør, hvorfra vi sejler Helsingborg.
Efter ankomst til Sverige kører vi til Vallåsen, hvor vi sætter de gæster af, som har valgt en dag på ski i det sydsvenske. Vi er fremme ved skisportsområdet kl. 10.30.
Bussen fortsætter til Ullared, hvor vi ankommer ca. kl. 12.00. Herefter er der tid til at shoppe frem til kl. 16.00, hvor bussen kører tilbage mod Danmark. Der er mulighed for at købe frokost/middag i en af centerets mange restuaranter.
Ca. kl. 17.30 samler vi skigæsterne op i Vallåsen og fortsætter til Helsingborg, hvorfra vi sejler kl. 18.50. Derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev tager forbehold for programændringer.

Busopsamling

Nykøbing F: 05:30
Stensved: 06:00
Rønnede: 06:25
Ringsted: 07:00

Ølby Station: 07:20
Høje Taastrup Station: 07:45

Helsingør Færgehavn: 08:30
 

Leje af skiudstyr

Leje af ski, støvler og stave fra. kr. 150,- SEK

Leje af hjelm kr. 50,- SEK

Liftkort

  • Barn: 0-6 år kr. 110,- SEK
  • Ungdom: 7-15 år kr. 295,- SEK
  • Voksen: fra 16 år kr. 345,- SEK


Mange muligheder for skiskole fra kr. 225,- SEK

Forudbestil dit udstyr og liftkort direkte på vallåsens webshop
OBS. Webshoppen er på svensk