Tyskland - 2 dages julemarked i Hamborg

Tyskerne forstår at lave julemarked med maner. Der er alt, hvad julehjertet begærer af både julestads, pynt, gaver, nisser og julestemning. Og så naturligvis den traditionelle Glühwein, honningkager og Bratwurst. På denne rejse skal vi nyde julemarkederne i Hamborg.

Vi tager stadig imod bookinger på tlf. 55986004

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling tager vi færgen fra Rødby kl. 10.15 med ankomst i Puttgarden kl. 11.00. Herefter gør vi stop i Calles grænsehandel, inden vi fortsætter til Hamborg. Hamborg har flere julemarkeder, hvoraf de fleste befinder sig centralt i byen. Det største julemarked befinder sig på rådhuspladsem, hvor der er skruet helt op for julestemningen. Udover et væld af boder, forlystelser og attraktioner, kan man flere gange dagligt opleve julemanden flyve henover pladsen i sin rensdyrkane. Eftermiddagen er til fri disposition på julemarkederne, inden vi kører til vores hotel i byddelen Bergedorf, hvor vi bliver indkvarteret. Middag på hotellet.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi start er med at besøge Miniatur Wunderland, som er et enestående anlæg bestående af miniaturelandskaber og byer. Her ser vi kendte bygninger, sneklædte bjerglandskaber, havne, tunneller m.m. Hele anlægget bindes sammen af et imponerende net af modeljernbaner med ca. 450 tog og mere end 6 km skinner i et mere end 2.000 m² stort udstillingsområde. Herefter er tid til at nyde den juleklædte by på egen hånd. Kl. 14.00 er er busafgang mod Puttgarden, hvor vi stopper for grænsehandel i Bordershoppen, inden vi skal med færgen kl. 17.15. Herefter går turen retur til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I  følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:

Valby Station v/Lyshøjgårdsvej
Høje Tåstrup v/stationen
Ølby Station
Rønnede v/afkørsel 37 P-Plads
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Stege havn v/Rema 1000
Kalvehave v/Brobike
Slagelse, Nordre Stationsvej
Næstved v/Kvægtorvet
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Rødby v/billetkontrollen
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.

Hotel

H4 Hotel Hamburg Bergedorf

H4 Hotel Hamburg Bergedorf

Dette 4-stjernede hotel er beliggende i det rolige kvarter Bergedorf - 22 km sydøst for Hamburg centrum. Hyggelig by med den gamle bydel og dens gågader, park og beværtninger 350 meter fra hotellet. H...