Tyskland - Rhinen i Flammer i 2017

6 dages busrejse til Rhinen i flammer i 2017
 
Oplev det berømte fænomen ”Rhinen i Flammer” og nyd det smukke område med udflugter og sejltur på Mosel. Rüdesheim ved Rhinen oser af stemning og hyggelig atmosfære. Aftenliver i byen er et kapitel for sig med musik, dans og glad stemning i Tysklands nok mest berømte gade, Drosselgasse. Vi oplever Rhinens romantiske panoramaer, de små idylliske landsbyer og frodige vinmarker. Under Rhinen i Flammer føles det nærmest som om hele verden er i flammer - altså på den smukke og fascinerende måde, når bjergsiderne oplyses af det fantastiske fyrværkeri.

Pris fra:
5.485,-
Dage:6
• Bustransport i 4* turistbus
• 5 x overnatninger
• 5 x morgenbuffet
• 1 x 3 håndmadder på udrejsen
• 1 x frokost
• 5 x middag
• Dansk rejseleder på hele rejsen
• Samtlige entreer iht. program
• Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Rødby, hvorfra vi sejler til Puttgarden kl. 09.15. Vi stopper ved en grænsehandel, inden vi fortsætter turen med passende pauser til Celle, hvor vi skal overnatte. Undervejs spiser vi de af Ørslev medbragte håndmadder. Midt på eftermiddagen ankommer vil til hotellet og bliver indkvarteret. Middag på hotellet.


Dag 2
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi starter dagen med byrundtur i Celle, hvor vi besøger bl.a. kirken og ser på de gamle huse i byen. Herefter bliver der nogle timer på egen hånd i byen til at se nærmer på de smukke gader og spise frokost. Omkring middagstid kører vi mod Rüdesheim, hvor vi er fremme sidst på eftermiddagen. Indkvartering og middag på hotellet.

 
Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Rejselederen tager os med rundt i Rüdesheim, der er den meste kendte by ved Rhinen. Vi kommer forbi markedspladsen med kirken, går en tur langs Rhinen, ser den gamle borg Brömserburg og Brömserhof. Vi slentrer naturligvis også en tur gennem den berømte 144 meter lange Drosselgasse med de mange restauranter. Frokost på egen hånd inden vi om eftermiddagen kører op til Hildegards Kloster. Her bor 60 Benediktiner-nonner, der arbejder med mange forskellige ting, såsom vindyrkning og -fremstilling samt likørfremstilling. Vi ser den smukke klosterkirke og får lejlighed til at besøge deres butik, hvor man også kan smage. Herefter fortsætter vi op til monumentet Niederwald-Denkmal, et af Tysklands største monumenter. Her er en pragtfuld udsigt ned over vinmarkerne og byerne Rüdesheim og Bingen. Vi kører tilbage til hotellet og spiser en tidlig middag, inden vi returner til Niederwald-Denkmal for at opleve Rhinen i Flammer. Her er der vin- og ølboder og ikke mindst den bedste udsigt til fyrværkerierne og de illuminerede udflugtsbåde.

 
Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Formiddagen bruger vi på at sejle til Sct. Goarshausen. Undervejs passerer vi mange gamle byer, vinmarker og ikke mindst borge og slotte på klipperne. Fra Sct. Goarshausen kører vi op til Loreleyklippen, der ligger ved Rhinens smalleste sted. Først på eftermiddagen kører vi til byen Assmannshausen, som er kendt for sine rødvine. Her bliver der tid på egen hånd til at udforske byen og spise frokost. Vi er tilbage i Rüdesheim hen på eftermiddagen. Middag på hotellet. Om aftenen vil rejseleder tilbyde en fællestur til Drosselgasse - forplejning for egen regning.

 
Dag 5
Morgenbuffet på hotellet. I dag skal vi nyde Mosel-floden og de smukke scenerier på en heldagstur med bussen. Vi sejler først over Rhinen til Bingen, hvorfra vi kører over Hundsrück bjergene til byen Zell, hvor vi holder en pause. Videre langs floden til Cochem, hvor vi går rundt og nyder den idylliske gamle bindingsværksby. Vi spiser fælles frokost med efterfølgende vinsmagning hos en lokal vinbonde. Der er mulighed for at købe Moselvine med hjem. Turen fortsætter herefter langs floden til Koblenz, inden vi er retur i Rüdesheim sidst på eftermiddagen. Middag på hotellet.

 
Dag 6
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi kører tilbage til Danmark med passende pauser undervejs. Forplejning for egen regning. Vi forventer at sejle fra Puttgarden kl. 18.45. Efter ankomsten til Rødby kører vi retur til opsamlingsstederne.

 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til programændringer.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Hillerød St. v/Carlsbergvej p-plads
Helsingør v/ Sundkroen   
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Rødbyhavn v/billetkontrollen
 
Ørslev Rejser forbeholder sig ret til at ændre opsamlingsstedet ved for få rejsende på de enkelte steder.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
29/6Rhinen i FlammerMere end 85.485,-Bestil

Hotel

Hotel Höhn

Hotel Höhn

Hotellet er centralt placeret i rolige omgivelser. Komfortable værelser af uens størrelse alle med eget bad og toilet, hårtører, tv, radio, safebox og telefon. Hotellet råder over egen restaurant, sau...