Oplev det naturskønne Kroatien på Cykel

10 dages cykelrejse til Kroatien. Vi kører til Kroatien i turistbus med transport af egne cykler i Bikeliner cykelanhænger.

Vi bor i byen Selce, der ligger ved en af de smukkeste steder ved på Adriaterhavskysten.

På rejsen er der cykelture på øerne og i bjergene. Rejsen er inklusive halvpension.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1 

Busopsamling og herefter kørsel til Gedser, hvorfra vi tager færgen til Rostock. Kørsel til vores overnatningshotel med passende pauser undervejs med forventet ankomst først på aftenen.
Middag på restaurant i byen.

Dag 2 

Efter morgenmaden fortsættes mod Kroatien med passende pauser undervejs. Vi ankommer til Crikvenica/Selce først på aftenen og bliver indkvarteret på vores hotel. Middag på hotellet.

Dag 3 

Morgenbuffet på hotellet.
Dagens cykeltur tager udgangspunkt i byen Punat kører via Krk Bridge og retur til Punat igen. Frokost på egen hånd undervejs.
Middag på hotellet.

Dag 4 

Morgenbuffet på hotellet.
Cyklerne pakkes i cykeltrailerne og der køres til Krk, hvorfra vi tager færgen til Cres. Herefter opleves øen på cykel. 
Middag på hotellet.

Dag 5 

Efter morgenbuffeten starter dagens cykeltur. Punat - Baska - Punat. Middag på hotellet.

Dag 6 

Efter morgenbuffeten starter dagens cykeltur. Vi tager udgangspukt i Crikvenica og besøger flere af de mindre byer omkring byen.
Middag på hotellet.

Dag 7 

Dagens cykelruter ligger på øen Krk. Middag på hotellet kl. 19.00

Dag 8 

Dagen byder på bjergkørsel. Efter morgenmaden pakkes cyklerne, hvorefter bussen kører til Fuzine, hvorfra der cykles til Delnice og retur til Fuzine.Middag på hotellet.

Dag 9 

Efter morgenmaden tjekkes ud og vi forlader Kroatien. . Passende pauser undervejs. Vi ankommer til vores overnatningshotel først på aftenen.
Middag på restaurant i byen.

Dag 10 

Morgenmad på hotellet og herfter videre mod Rostock med passende pauser undervejs. Vi tager færgen fra Rostock kl. 19.00 med ankomst i Gedser 20.45. Herefter retur til opsamlingsstederne.