Cykelrejse til Mosel og Rhinen

Oplev naturen langs Mosel og Rhinen på din egen cykel. På turen er der indlagt ruter med sværhedsgrad middel, der vil være tid til at nyde den smukke og særpræget natur, og der vil ligeledes være mulighed for kulturelt input med en sejlads med et af de gamle Römerskibe - besøg på et Ædelstensmuseum - opleve gamle vulkankrater mv.
 
Bussen og bikeliner følger gruppen alle dage, så skulle man have brug for, at strække ben og tage et lille hvil, vil der være indlagt waypoints undervejs, så resten af dagen kan nydes fra bussen.

Tag med for naturen, oplevelserne og fællesskabet skyld.

Dagsprogram

Dag 1
Busopsamling og herefter kørsel til Rødby, hvorfra vi tager færgen til Puttgarden. Kørsel til vores overnatningshotel i Köln med passende pauser undervejs med forplejning for egen regning. Forventet ankomst først på aftenen. Middag på hotellet.

Dag 2
Morgenmad på hotellet. Check-ud. Der køres til Koblenz med bussen. De som har lyst til at cykle hele vejen langs Rhinen har en etape på 94 km. Der kan også vælges kortere ruter. Vi cykler gennem byerne Köningswinter, Bad Honneff og Neuvied til hotellet. Indkvartering i Koblenz. Frokost for egen regning. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenmad på hotellet. Check-ud. På dagens etape cykler vi langs Mosel floden. Hele ruten er på 139 km, men der kan også vælges kortere ruter. Der cykles gennem byerne Löf, Cochem, Ellenz-Poltersdorf og Traben-Trabach. Ankomst til hotellet i Bernkastel-Kues. Frokost for egen regning. Middag på hotellet.

Dag 4
Morgenmad på hotellet. Vi kører med bussen til Daun og cykler retur til Bernkastel-Kues langs den gamle Jernbanestrækning. Ca. 55 km, men der kan også vælges kortere ruter. Ruten er i et særprægede naturlandskab med adskillige søer, der er opstået i de gamle vulkankratere, som området er kendt for. Frokost et
passende sted undervejs, for egen regning. Middag på hotellet.

Dag 5
Morgenmad på hotellet. Dagens etape er fra Bernkastel til Trier, ca 70 km (Der kan også vælges kortere ruter). Vi kommer forbi Neumagen-Dhron, hvor der er mulighed for at sejle med et af de gamle Römerskibe. Bagefter er der vinbesøg i byen Leiwen. Vi fortsætter til selve Trier, Tysklands ældste by, som også er et besøg værd med sine velbevarede romerske bygninger. Vi kører med bussen retur til hotellet. Frokost for egen regning. Middag på hotellet.

Dag 6
Morgenmad på hotellet. Dagens etape fra Bernkastel til Zell er på 45 km, men der kan også vælges kortere ruter. Vi kører langs Mosel i modsatte retning forbi Kloster Machern og gennem Traben-Trabach, som er bygget i Jugendstil. Her er der mulighed for at få en guidet rundvisning under jorden. Frokost for egen regning. Fra Zell tager vi bussen retur til hotellet. Middag på hotellet.

Dag 7
Morgenmad på hotellet. Dagens udflugt starter i bussen, hvor vi kører til smykkebyen Idar- Oberstein. Her besøger vi et ædelstensliberi og ædelstensmuseum. Der er mulighed for at spise frokost på den hyggelige restaurant Zur Weiherschleife for egen regning. For de som har lyst, cykels der tilbage til hotellet 38 km. Middag på hotellet.

Dag 8
Morgenmad på hotellet og afrejse tidlig morgen. Hjemkomst til Danmark ca. kl. 21.00.

Ørslev Cykelrejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Prisen inkluderer

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 8.285,00
Enkeltværelsestillæg kr. 1.600,00

Prisen ved det foreslåede dagsprogram inkluderer:

• Transport i turistbus med bikeliner cykelanhænger
• 7 x overnatning i delt dobbeltværelse
• 7 x morgenmad
• 7 x aftensmad
• Cykelruter
• Sikker cykelopbevaring
• Lovpligtige skatter og afgifter