Danmark - 3 dage i Kronjylland

3 dages busrejse hvor vi skal opleve den kronjyske egn i og ved Randers. Randers er byen med en masse spændende og forskellige oplevelser.
Turen vil også gå forbi Kerteminde, hvor der er mulighed for at opleve den hyggelige atmosfære.
 
Vi bor på Hotel Randers som ligger centralt i centrum af byen. Hotellet, der blev opført i 1856, er et af de ældste hoteller i provinsen og er som det eneste i det kronjyske område 4-stjernet.
Mange kendte har gennem årene overnattet på hotellet, bl.a. var Victor Borge en trofast gæst. Hotellet er kendt for festlokalerne Gobelinsalen og Gauguinsalen. Alle værelser har fladskærms-tv, skrivebord og badeværelse med bruser. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.
 

 

Status:
Udsolgt

Dagsprogram


Dag 1 Efter endt opsamling kører vi via Fyn mod Jylland, undervejs vil holde et frokoststop, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte 3 håndmadder. Vi ankommer til Hotel Randers sidst på eftermiddagen, og efter vores check-in mødes vi med en lokal guide. Guiden vil tage os med rundt i Randers og fortælle om byen og dens seværdigheder. 2-retters middag på hotellet.
 

Dag 2  Morgenbuffet på hotellet. Vi mødes kl.09.45 og kører i bussen de par kilometer der er til Randers Regnskov. Regnskoven er en statsanerkendt tropisk zoologisk have beliggende på kanten af Gudenåen. Her træder vi ind i en helt anden verden, hvor lydene af brusede vandfald og den varme luft vil møde os. Udforsk regnskoven og alle dens spændende dyr og planter på egen hånd, og få følelsen af, at I er på et tropeeventyr. Frokosten bliver for egen regning og hånd i Randers centrum. Eftermiddagen står i musikkens tegn – nærmere betegnet Rock ´n´ Roll. Vi skal besøge Memphis Mansion, som er en kopi af Graceland i USA. Manden bag er Henrik Knudsen, hvis samling af Elvis Presley effekter anses for at være en af de 10 største i verden. Henrik vil guide os rundt i Elvis Museet, hvor han fortæller om manden og musikken, krydret med lidt sjove anekdoter. Efterfølgende vil der være lidt tid på egen hånd, inden bussen kører retur til hotellet.
2-retters middag på hotellet.


Dag 3 

Morgenbuffet på hotellet. Vi tjekker ud og vender snuden mod Sjælland.
Vores frokoststop bliver på Østfyn i den gamle købstad Kerteminde. Her vil vi nyde en god frokost på havnen, med efterfølgende tid på egen hånd til, at opleve den skønne atmosfære, inden vi fortsætter mod opsamlingsstederne.
 
 

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer.
 

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
 
Slagelse St. c/Nordre Stationsvej 
Næstved v/P-plads Rådmandshaven Næstved Kommune
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard

 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.