Her starter forventningens glæde

Danmark - 3 dage på Bornholm

Bornholm er kendt for sine mange pragtfulde badestrande, der er fordelt over hele øen, og de røgede sild kommer man bestemt heller ikke uden om.
Desuden kan man overalt på øen opleve glaspustere, keramikere, malere, billedhuggere foruden de mange lokaltproducerede råvarer, som restauranter og hoteller flittigt gør brug af.
På turen skal vi opleve flere af øens mange attraktioner.

Pris fra:
3.165,-
Dage:3
Bustransport i 4* turistbus
2 x overnatning
2 x morgenbuffet
3 x frokost
2 x middag inkl. drikkevarer
Rundtur på Nordbornholm
Rundtur på Sydbornholm
Lokalguider på udflugterne
Serviceperson på hele turen
Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1

Opsamling og herefter kører vi via Øresundsbroen til Ystad og sejler til Bornholm kl. 12.30. Vi ankomer til Rønne kl. 13.50. Vi spiser vores medbragte håndmadder ombord på færgen. Ved ankomst til Rønne, er der tid på egen hånd i byen, inden vi fortsætter til vores hotel, for indkvartering og aftensmad, inkl. drikkevarer fra kl. 18.00 til kl. 21.00

Dag 2 

Morgenbuffet på hotellet inden vi kører på udflugt til sydøen, med lokalguide. Vi kører til Dueodde, hvor der bliver der en pause med mulighed for at se det enestående landskab, hvor stranden strækker sig over flere kilometer på begge sider af øens sydspids. Sandet er så fint, at det før i tiden blev brugt som skrivesand og i timeglas.
Vi fortsætter til fiskerlejet Snogebæk, der har en helt speciel atmosfære. Havnen er anlagt som en ø-havn. Her finder man en lille chokoladefabrik, kunsthåndværkere og en isfabrik, som udelukkende anvender bornholmske mælkeprodukter i sin produktion.
Derefter fortsættes til frokost på Svaneke Bryghus med 2 stykker smørrebrød.
Herefter kører vi til Almindingen, som er Danmarks 4. største skov. Den smukke skov byder på meget varieret natur, der brydes af mange sprækkedale, skabt i istiden. Vi skal også besøge Ekkodalen og evt. Rytterknægten.
Vi er tilbage i hotellet midt på eftermiddagen.
Middag på hotellet, inkl. drikkevarer

Dag 3 

Morgenbuffet på hotellet og derefter udflugt på nordøen med lokalguide. Det første stop på turen er ved Bornholms nordspids, hvor vi finder de imponerende ruiner af middelalderfæstningen Hammershus, der er Nordeuropas største.

Bagefter kører vi til Gudhjem, hvor vi skal nyde en fiskebuffet på en lokal restaurant. Herefter bliver der tid på egen hånd til at se på byen med de smalle, stejle gader ned til havnen.

Vi kører derefter til den kendte og største af Bornholms fire rundkirker Skt. Laurentius kirke - også kendt som Østerlars Rundkirke.

Vi er tilbage i Rønne senest kl. 14.00, og tager færgen kl. 14.30 med ankomst til Ystad kl. 15.50, derefter køres retur til opsamlingsstederne.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.
 

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:

Kl.07.35 Nykøbing F, Cementen
Kl.07.50 Vordingborg Vævergangen
Kl.08.10 Stensved, afk. 41 P-plads
Kl.08.45 Næstved v/P-Plads Rådmandshaven Næstved Kommune
Kl.09.30 Slagelse Station
Kl.10.20 Ølby Station

Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.
Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
17/93 dages busrejse til Bornholm 17. - 19. september 2020Mere end 83.165,-Bestil

Hotel

Hotel Abildgaard

Hotel Abildgaard

Strandhotel Abildgaard har 77 dobbeltværelser med 42 sideværelser, og man kan se havet fra næsten alle værelser. Hotellet har reception, restaurant, TV-/opholdsstue og bar samt swimmingpool og børnepo...