Danmark - Århus, Grenå og Ebeltoft

3 dages bustur til Jylland med besøg bl.a i den gamle by i Århus, Gammel Estrup Herregårdsmuseum samt glasmuseet i Ebeltoft.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Odden, hvorfra vi sejler til Århus med ankomst kl. 12.00. Ved ankomsten kører vi til den Gamle By i Århus, hvor vi starter med at spise de medbragte håndmadder enten i det fri eller i ”Madkassen”, som har plads til ca. 60 personer. Eftermiddagen tilbringer vi i Den Gamle By, som består af 75 historiske huse fra hele Danmark. Her skal vi se fortidens mennesker, deres stuer og køkkener samt dufte deres haver. Museet fortæller danmarkshistorien fra Christian IVs tid helt frem til 1974. Sidst på eftermiddagen fortsætter vi til vores hotel i Grenå, hvor vi bliver indkvarteret og spiser middag.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til Gammel Estrup Herrgårdsmuseum, hvor vi kan se, hvordan både herskab og tjenestefolk levede gennem 600 år. Vi skal opleve de pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor grever og grevinder levede gennem århundreder og slå et smut forbi Herregårdskøkkenet, hvor der bages efter gamle opskrifter i alle skoleferier og op til jul. Frokosten spiser vi i restaurant ”Den Gamle Stald”. Derefter kører vi retur til hotellet, hvor de, som har lyst, kan besøge Kattegatcentret for egen regning eller gå en tur ved havnen i Grenå. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenmad på hotellet og tjek ud. Derefter kører vi til Ebeltoft og besøger Glasmusset, hvor vi komme helt tæt på det gamle håndværk og ser den enestående samling af moderne studioglas grundlagt med hjælp fra mere end 700 anerkendte glaskunstnere fra hele verden. Herefter kører vi til Århus, hvor vi tager færgen kl. 14.00. Undervjes nyder vi en frokostbuffet på færgen. Ankomst Odden kl. 15.15 og derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

Der er faste opsamlingssteder i følgende byer

Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Næstved v/ Sct. Jørgens Park ved nr. 89-91
Næstved v/ Skyttemarksvej ved GHR

Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.

Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.