Danmark - Bornholm

4 dage på solskinsøen
Bornholm er kendt for sine mange pragtfulde badestrande, der er fordelt over hele øen, og de røgede sild kommer man bestemt heller ikke uden om.
Desuden kan man overalt på øen opleve glaspustere, keramikere, malere, billedhuggere foruden de mange lokaltproducerede råvare, som restauranter og hoteller flittigt gør brug af.

Pris fra:
4.314,-
Dage:4
• Bustransport i 4* turistbus
• 3 x overnatning
• 3 x morgenbuffet
• 2 x frokost
• 3 x middag
• Rundtur på Nordbornholm
• Rundtur på Sydbornholm
• Entré til Østerlars rundkirke
• Dansk rejseleder
• Lovpligtige skatter og afgifte
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi via Øresundsbroen til Lund, hvor vi ser kirken på egen hånd, inden vi fortsætter til Ystad og sejler til Bornholm kl. 18.30. Vi ankomer til Rønne kl. 19.50 og fortsætter den korte tur til vores hotel, hvor vi spiser middag og bliver indkvarteret.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet og derefter udflugt på nordøen med lokalguide. Det første stop på turen er ved Bornholms nordspids, hvor vi finder de imponerende ruiner af middelalderfæstningen Hammershus, der er Nordeuropas største. Bagefter kører vi til Gudhjem, hvor vi skal nyde en fiskebuffet på en lokal restaurant. Herefter bliver der tid på egen hånd til at se på byen med de smalle, stejle gader ned til havnen. Vi kører derefter til den kendte og største af Bornholms fire rundkirker Skt. Laurentius kirke - også kendt som Østerlars Rundkirke. Sidste stop er Kræmmerhuset, en gammel bornholmsk bondegård med pileflet, håndarbejde, tørrede blomster og keramik. Vi er tilbage i Rønne midt på eftermiddagen, så der er tid til på egen hånd at gå på opdagelse i Bornholms største by. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet inden vi kører på udflugt til sydøen. Vi kører til Dueodde, hvor der bliver der en pause med mulighed for at se det enestående landskab, hvor stranden strækker sig over flere kilometer på begge sider af øens sydspids. Sandet er så fint, at det før i tiden blev brugt som skrivesand og i timeglas. Vi fortsætter til fiskerlejet Snogebæk, der har en helt speciel atmosfære. Havnen er anlagt som en ø-havn. Her finder man en lille chokoladefabrik, kunsthåndværkere og en isfabrik, som udelukkende anvender bornholmske mælkeprodukter i sin produktion. Herefter fortæstter vi til frokost på Svaneke Bryghus med 2 stykker smørrebrød. Herefter kører vi til Almindingen, som er Danmarks 4. største skov. Den smukke skov byder på meget varieret natur, der brydes af mange sprækkedale, skabt i istiden. Vi skal også besøge Ekkodalen og evt. Rytterknægten. Vi er tilbage i Rønne midt på eftermiddagen. Middag på hotellet.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet og vi tjekker ud. Kl. 10.30 sejler vi fra Rønne med ankomst til Ystad kl. 11.50. Derefter kører vi retur til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

HUSK der kræves pas for at deltage på denne rejse.

Busopsamling

Der er faste opsamlingssteder i følgende byer

Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Stensved v/afkørsel 41 P-plad
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Sofiendalskolens p-plads, Haslev
Ølby St.
Høje Taastrup St. v/Banestrøget
Valby St. v/Lyshøjgårdsvej

Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.

Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
16/94 dages busrejse til BornholmMere end 84.314,-Bestil

Hotel

Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel

Hotellet er beliggende i centrum af Rønne tæt på havnen, og den smukke gamle bydel med de krogede gader, bindingsværkshuse og –gårde. Det byder på panoramaudsigt over Østersøen samt gratis WiFi. Hotel...