Her starter forventningens glæde

Danmark-Tyskland - 3 dage med Sort Sol

Et enestående naturfænomen kan opleves forår og efterår, når stærene samles inden træk. Op mod en million stære kan ses på Tøndermarsken, Ribemarsken eller Rømø - og synet af de store flokke, der letter mod aftenhimlen, er ubeskriveligt.

Pris fra:
2.175,-
Dage:3
• Bustransport i 4* turistbus
• 2 x overnatninger
• 2 x morgenbuffet
• 2 x middag på hotellet
• 2 x frokoster
• Naturvejleder til Sort Sol
• Dansk rejseleder på hele turen
• Lovpligtige skatter og afgifte
Transportmåde:turist
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi via Storebæltsbroen til Sønderjylland, hvor vores føste stop bliver i Tønder. Her er der lidt tid på egen hånd til at nyde byen og spise frokost, inden vi kører det sidste stykke til vores hotel. Sidst på eftermiddagen kører vi til ”Sort Sol” sammen med en naturvejleder. Når vi forhåbentlig har oplevet alle stærene, kører vi retur til vores hotel, hvor vi nyder en dejlig middag.

Dag 2
Morgenmad på hotel. I dag kører vi til Højer Sluse og derefter kørsel langs kysten op mod Gram Slot. Her er der mulighed for at besøge gårdbutikken, som åbnede i juli 2013 i den restaurerede hestestald fra 1800 tallet. En gammel staldbygning, der på fornemmeste vis danner rammen om gårdbutikken og caféen. Det er et kæmpemæssigt udstillingsvindue for regionens kunsthåndværkere og fødevareproducenter. Vi slutter besøget af med at nyde en Gram Slot platte med et udvalg af specialiteter og garniture. Herefter kører vi retur til vores hote. Skulle det ikke have lykkes os at se Sort Sol dagen før, har vi mulighed for at gøre det, inden vi skal nyde vores middag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi kører mod Als, hvor vi tager færgen til Fyn. Velankommet til Fyn tager vi et smut til Svannige Bakker. Dette område er også kendt som ”De fynske Alper”, inden vi forsætter mod Tåsinge. Her skal vi besøge Landets Kirkegård, hvor vi kan se gravstedet for Elvira Madigan og Sixten Sparre. Frokosten indtager vi på Bregninge Mølle. Her er der dækket op til en stegebuffet ekskl. drikkevarer. Med mætte maver sætter vi kursen via Storebæltsbroen mod opsamlingsstederne.


Ørslev forbeholder sig ret til programændringer

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
22/93 dages busrejse til Sort Sol 2021Mere end 82.175,-Bestil

Hotel

Hotel & Restaurant Landhaus Smaga

Hotel & Restaurant Landhaus Smaga

3* familiedrevet hotel beliggende ca. 4 km syd for grænsen på hovedgaden midt i byen Sønder Løgum. Værelser på hotellet og i anneks 150 meter derfra. Alle værelser med eget badværelse...