Det klassiske Holland i 5 dage

5 dages busrejse til Holland - Tulipaner, træsko og ost
 
Rejsen byder på alt det, som gør Holland så attraktiv.

Vi skal på gårdbesøg, hvor vi skal se fremstillingen af træsko og oste.  I Amsterdam skal vi sejle en tur på kanalerne og se lidt på den centrale bydel. I Keukenhof ser vi på tulipaner og løgblomster. Desuden udflugt med frokost til landsbyen Giethoorn, der har mere end 150 broer. Byen er bilfri og kaldes også for ”Hollands Venedig”.

Pris fra:
4.235,-
Dage:5
• Bustransport i 4* turistbus
• 4 x overnatning
• 4 x morgenbuffet
• 1 x frokost, dag 4
• 4 x middag
• Samtlige entreer iht. program
• Lovpligtige skatter og afgifter
• Dansk rejseleder*


*På denne afgang er der ikke rejseleder på hjemrejsedagen.
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden gør vi stop ved en grænsebutik, hvor der vil være mulighed for at handle. Herefter fortsætter vi til Ede i Holland, hvor vi bliver indkvarteret på Parkhotel De Bosrand. Middag på hotellet.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet og derefter udflugt til Amsterdam og Volendam. Vi kører via Flevoland til Volendam, den lille fiskerby ved den store sø Ijsselmeer, der blev skabt i 1932 ved et stort landvindingsprogram. Undervejs besøger vi et lokalt gårdmejeri, hvor vi ser ostefremstillingen og smager nogle af de mange oste, som Holland er kendt for. Vi ser også, hvordan man laver træsko, og der er mulighed for at handle i gårdbutikken. Vi fortsætter til Amsterdam, hvor vi starter med en lille gåtur i byddelen Museumplein, hvor det berømte Rijksmuseum og Van Gogh museet og meget andet ligger. Efterfølgende tid på egen hånd til at spise frokost, inden
en times sejltur gennem kanalerne og ud i Amsterdams store havn. Herefter kører vi retur til hotellet. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet inden vi kører til den berømte blomsterpark Keukenhof. Parken byder på 32 hektar park inddelt i mange temaer og typer. Her er fyldt med alskens smukke forårsblomster og masser af inspiration til haven. Parken har kun åbent fra sidst i marts til midt i maj, men hele tiden er der nyudsprungne blomster i alverdens farvepragt. Der er mulighed for at købe blomsterløg til egen have. Herefter kører vi til Den Haag, der er residens- og regeringsby. Byen er kulturelt centrum og kendt for at være hjemsted for Den Internationale Domstol og Europol. Vi får en kort byrundtur med rejselederen, inden der bliver tid på egen hånd til at se nærmere på byens cetrum med de mange butikker, restauranter, museer og gallerier. Frokost på egen hånd. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Ede. Middag på hotellet.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Turen går nordpå til Nordøstpolderne, som er Hollands største inddæmmede område anlagt for at få mere landbrugsland. Vi kører gennem landsbyen Staphorst og Rouveen, hvor gårdene med de karakteristiske farver grøn, blå og hvid ligger som på en snor over en strækning på ca. 12 km. De fleste beboere tilhører en streng religiøs gren af Den Reformerte Kirke. Mange går stadig i de traditionelle dragter. I Staphorst gør vi stop ved en lokal kunsthåndværker. Vi kører til landsbyen Giethoorn, også kaldet ”Hollands Venedig” pga. byens mange kanaler, som vi skal sejle på i de små flade både, som er det eneste  transportmiddel for mange af byens beboere. Vi får frokost inkl. en drikkevare. Midt på eftermiddagen kører vi til byen Kampen, hvor vi får lidt tid på egen hånd til at opleve havnemiljøet og de hyggelige gader. Middag på hotellet.

Dag 5
Efter morgenbuffeten pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Forplejning for egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00, og kører derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Helsingør v/ Sundkroen
Hillerød St. v/posthuset 
Valby station v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup Station v/ Banestrøget 
Slagelse Station, Nordre Stationsvej 
Ølby Station 
Næstved v/ Kvægtorvet 
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Vordingborg Rådhus v/borgerservice
Nykøbing F. v/ Cementen
Rødbyhavn v/billetkontrollen
 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
8/4Det klassiske Holland i 5 dageFuldbooket, venteliste4.235,-Book på venteliste

Hotel

Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand

Parkhotel De Bosrand ligger 2,3 km fra byen Ede. De 44 værelser er rummelige og har eget badeværelse, tv, telefon og arbejdsområde. Hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang, døgnåben reception,...