Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejsedag og julemarked

  Efter endt opsamling kører vi til Rødby Havn hvorfra vi sejler kl. 09.45 med ankomst til Puttgarden kl. 10.30. Der stoppes for lidt grænsehandel, inden vi fortsætter turen mod godset Gut Stockseehof, hvor vi besøger et helt specielt julemarked. Efter dette herlige besøg kører vi det sidste stykke vej til Bad Bramstedt, hvor vi indkvarteres på hotellet og kl. 19.00 er der buffet a la køkkenchef i hotellets restaurant.

 • Dag 2: Udflugt til Kiel

  Vi starter dagen med en dejlig morgenbuffet på hotellet.
  Kl. 10.00 kører vi til Kiel. Oplev, hvordan hygge, maritim stemning og vinteratmosfære forenes på julemarkedet i Kiel! Med de store færgeterminaler, museumshavnen og HDW-værftets imponerende kraner som kulisse stråler den festsmykkede indre by i flot julebelysning og indbyder til en hyggelig indkøbstur og et varmende glas punch.
  kl. 14.00 kører vi retur til vores hotel, og resten af eftermiddagen er til egen disposition. Kl. 19.00 er der middag i separat lokale, hvor Butterflies spiller op til julebal.

 • Dag 3: Hjemrejse

  Morgenbuffet på hotellet.
  Kl 09.30 er der busafgang mod Puttgarden, hvor der igen er mulighed for at gøre gode indkøb til den kommende jul, inden vi tager med færgen kl. 12.45 med ankomst til Rødby kl. 13.30
  Derefter retur til opsamlingsstederne.