Færøerne

Verdens mest indbydende rejsemål

Færøerne er med sine 18 øer, der som grønne klipper skyder op af Atlanterhavet og et befolkningstal på ca. 50.000 færinger, et helt enestående samfund.
Færøerne er grønne klipper, fuglefjelde, blåt hav, stenhuse og store øde enge. Moderne byer og små fåreholdersteder. Kædedans og techno. Sol og tåge. Kontrasterne er fantastiske!
Nyd den unikke natur og originale kultur.

Dansk rejseleder på hele rejsen

En oplevelse du bør give dig selv.

Pris fra:
7.980,-
Dage:5
Flytranport København-Vagar tur-retur m/Atlantic Airways. Kaffe/te og juice/vand/sodavand er inkl. på flyet
4 x overnatning
4 x morgenbuffet
2 x middag
1 x frokost
1 x kaffe
Sejlads med Skonnerten Nordlyset
Udflugter iht. program
Obligatorisk bidrag til Rejsegarantifonden
EU særmoms for rejsebureauer
Transportmåde:Fly
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1  - Udrejse - Vagar - Gásadalur - Saksun
Vi mødes med rejselederen i Kastrup Lufthavn 10.20. Afrejse fra Kastrup Lufthavn kl. 12.25 med ankomst i Vágar Lufthavn på Færøerne kl. 13.40.  Herfter sightseeing på  øen Vágar, hvor vi bl.a. besøger i bygden Gásadalur, der er den sidste bygd på Færøerne, der fik vejforbindelse til resten af øen, og derfor var meget isoleret. Inden vi kører til hotellet i Tórshavn, kører vil til den lille bygd Saksun, der ligger malerisk ved fjorden i en dal mellem fjeldene.
Vi ankommer til hotellet sidst på eftermiddagen.
Velkomstmiddag kl. 19.00 (inklusiv).

Dag 2 - Heldagstur til Norderøerne
Vi kører op langs fjordene nordover øen Streymoy og over broen til Eysturoy og forbi bygden Eidi og gør holdt nord for bygden, hvor vi nyder udsigten til de velkendte stenformationer ”Kæmpen og Kællingen”. Sagnet siger, at kæmpen og kællingen kom fra Island og forsøgte at trække Færøerne med hjem ved at binde reb om bjerget. De blev dog forstenede, da sollyset ramte havet.
Vi fortsætter til bygden Gjógv, hvor vi skal se den særprægede naturhavn. Turen går videre langs fjorde og fjelde mod Klaksvik, hvor vi starter med frokost. Efterfølgende skal vi besøge Christianskirken, hvor vi skal se den smukke altertavle, der tidligere har tilhørt Viborg Domkirke og er udført af kunstneren J. Skovgaard. Vi fortsætter til Viðareiði, der er Færøernes nordligste bygd. Bygden regnes blandt Færøernes smukkeste og har med udsigt til naboøerne Fugloy, Svínoy, Borðoy, Kunoy og Kalsoy.
Tilbage i Torshavn er der middag på egen hånd.

Dag 3 - Halvdagstur – Kirkjubøur
Efter morgenmaden kører vi sydpå til Kirkjubøur, der tidligere var bispesæde og kulturelt centrum. Vi skal besøge Olavskirken, Færøernes ældste kirke, der stadig er i brug samt Magnus katedralen, som aldrig blev færdigbygget. Vi skal også forbi røgstuen på kongsgården, hvor vi får en rundvisning og bliver budt på kaffe. Både katedralen, kirken og kongsgården stammer fra omkring det 11. Århundrede. Den nulevende kongsbonde er 17. generation på stedet og Kongsgården regnes for at være verdens ældste beboede træhus. Herfter returnerer vil til Torshavn, hvor resten af eftermiddagen til fri disposition.
Selvom Torshavn er en af verdens mindste hovedstæder, byder byen på mangfoldige oplevelser og seværdigheder. Der er både muligheder for shopping og for at spise ude.

Dag 4 - Halvdagstur Nólsoy
Efter morgenmaden går vi ned til havnen og finder vi Skonnerten ”Nordlyset” - kendt fra filmen Barbara af Nils Malmros. I 3 timer skal vi på sightseeing rundt om øen Nólsoy. Vi sejler helt tæt på kysten og fuglefjeldene, så der er mulighed for at tage billeder.
Eftermiddagen er på egen hånd i Torshavn.

Dag 5 - Hjemrejse
Efter morgenmaden er der tid på egen hånd. Vi tager fra hotellet kl. 12.30. Flyafgang kl. 14.30 med ankomst i København kl. 17.35 (lokal tid).


Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
15/7Flyrejse til Færøerne 15. - 19. juli 2019Mere end 87.980,-Bestil

Hotel

Hotel Torshavn

Hotel Torshavn

Hotellet ligger ved havnen kun 300 m fra den gamle bydel. Alle 43 værelser har tv, kaffe- og tefaciliteter samt eget badeværelse. Desuden restaurant og café/bar. Inden for gåafstand finder man seværdi...