Holland - André Rieu i Maastricht

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane

Opleve André Rieu, når han spiller i sin fødeby Maastricht på den mest romantiske plads i Holland - Vrijthof-pladsen. Vi skal nyde stemningen, når violinisten sammen med Johann Strauss Orkesteret, solister og særlige gæster leverer en storslået koncert med uimodståelige valse, klassisk musik, operetter og melodier fra klassiske musicals.
Vi bor i Belgien på et 4* hotel i byen Hasselt tæt på Maastricht og skal på rejsen også opleve den spændende havneby Antwerpen samt naturligvis Maastricht.

Pris fra:
5.198,-
Dage:5
• Bustransport i 4* turistbus
• 4 x overnatning
• 1 x håndmadder på udrejsen
• 4 x morgenbuffet
• 4 x middag
• 1 x koncertbillet, kat. 4, blok C2
• Entré til museet MAS
• Byrundtur i Antwerpen og Maastricht
• Sejlads på Maas
• Dansk rejseleder på hele rejsen
• Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi med færgen fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi sydpå. Undervejs bliver der holdt passende pauser og frokostpause, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte håndmadder. Forventet ankomst til vores hotel i Mettmann først på aftenen. Middag på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden og tjek ud kører vi til Belgien, hvor vi skal besøge havnebyen Antwerpen, som er en af verdens vigtigste havnebyer og er verdens vigtigste handelscenter for diamanter. Her skal vi besøge museet MAS, som fortæller historien om byen og ikke mindst havnen samt har en udstilling om diamanter. Fra museets tag har vi en 360O panoramaudsigt over Antwerpen, så vi rigtig kan fornemme størrelsen af Europas 2. største havn. Efter museumsbesøget bliver der tid på egen hånd til at opleve den gamle bydel i centrum og spise frokost for egen regning. Hen på eftermiddagen kører vi til Hasselt, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel. Middag på hotellet.

Dag 3 
Morgenbuffet på hotellet. Om formiddagen går rejselederen en byrundtur, hvor vi ser nogle af byens seværdigheder. Resten af dagen er til fri disposition til at se nærmere på den hyggelige gamle by Hasselt, som har en historisk bymidte med butikker, restauranter og cafeer, hvor der er rig mulighed for at shoppe og spise frokost på egen hånd. Desuden er katedralen St. Quentin et besøg værd. Kl. 17.00 spiser vi en tidlig middag på hotellet, inden vi kører til Maastricht for at overvære koncerten med Andrè Rieu. Når koncerten er færdig kører vi tilbage til hotellet.

Dag 4 
Morgenbuffet på hotellet. I dag besøger vi igen Maastricht. Vi starter med at køre ind til centrum af byen, hvor vi med rejselederen går en byrundtur og ser nogle af de mange historiske seværdigheder som fx katedralen St. Servaas og stenbroen Sint-Servaasbrug. Herefter er der tid til shopping og kulturelle oplevelser i byen, der summer af liv i sommervarmen. Byens mange spændende butikker er fyldt med gode tilbud, hvor der er mulighed for at spare helt op til 80 % på normalprisen, så der er rig mulighed for at gøre et godt køb. Frokosten er på egen hånd på en af de mange hyggelige restauranter. Om eftermiddagen skal vi på en hyggelig og afslappende sejltur på floden Maas for at opleve byen fra søsiden, inden vi kører tilbage til Hasselt. Middag på hotellet.

Dag 5 
Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning for egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00 og kører derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Information om koncerten

  • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.30.
  • Billetterne er i kategori 4, blok C2. Sidepladserne er på stolerækker.
  • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
  • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.
  • I tilfælde af regn udleveres Ørslev regnslag.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Helsingør v/ Sundkroen   
Hillerød St. v/posthuset
Valby St. v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup St. v/ Banestrøget 
Slagelse St. V/Nordre Stationsvej 
Ølby St. 
Næstved v/Kvægtorvet ved busstop
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Rødbyhavn v/billetkontrollen
 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
3/7André Rieu i Maastricht 2019 - bo i BelgienMere end 85.198,-Bestil

Hotel

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt

Dette 4* hotel ligger i udkanten af ​​Hasselts centrum 7 minutters gang fra den centrale markedsplads. Hotellet tilbyder gratis wi-fi. Alle værelser har satellit-tv, køleskab, aircondition...