Juleaften på Bornholm

Eventyrlig julerejse til solskinsøen
Julen er årets højtid, og på Bornholm er man sikker på at komme i den rette stemning. Rundt omkring på øen findes der hyggelige julemarkeder, nisseoptog, stemningsfulde julegudstjenester i øens kirker, juletudstillinger, juleteater og meget mere. Også på Griffen Spa Hotel, arbejdes der hårdt for at sikre at gæsterne får en uforglemmelig jul i godt selskab og med lækker julemad. Desuden har gæsterne fri adgang til hotellets spa- og wellnessområde ”Den bornholmske diamantspa”. Griffen Spa Hotel ligger ved Rønnes lystbådehavn - tæt på den gamle bydel og Torvet i Rønne.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Ystad, hvor vi tager færgen til Bornholm kl. 12.30 med ankomst til Rønne kl. 13.50. Vi bliver indkvarteret på Griffen Spa Hotel i Rønne, hvor eftermiddagen er til fri disposition. Benyt evt. lejligheden til lidt selvforkælelse i hotellets wellness og spaområde. Vælg mellem saunaer, iskolde spabade, varme spabade og salte spabade eller nyd et glas champagne i det store udendørs boblebad. 2 retters aftenmenu samt kaffe i restauranten.

Dag 2
Morgenbuffet. Herefter rundtur i Rønnes gamle bydel og omegn med lokalguide, - ca. 3 timer. Rønne er en “haveby”. Bag bindingsværkshuse og mure, gemmer sig både gårdhaver og store haver. I mange af de små vinduer udstiller bornholmerne deres porcelænsfigurer, håndlavede glas eller nips af særlig betydning. Et personligt signal til dig fra hvert vindue. Frokost på hotellet. Om eftermiddagen er der mulighed for at gå i kirken til julegudstjeneste. Juleaften fejres i seperat julepyntet lokale med juletræ. Der serveres en 3 retters julemiddag med bl.a. and og ris a la mande, og mandelgave. Julemanden fra Ørslev uddeler julegave til alle. Kaffe og juleknas.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet Derefter tager vi på en 6 timers udflugt med lokalguide, hvor vi skal besøge nogle af Bornholms kendte udflugtsmål. Frokosten nydes på Svaneke Bryghus. Aftenmenu på hotellet, 2 retters menu og efterfølgende kaffe.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi tager færgen fra Rønne kl. 10.30 med ankomst til Ystad kl. 11.50, og derefter fortsætter turen retur til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:

Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard 
Slagelse St. V/Nordre Stationsvej 
Stensved v/afkørsel 41 P-plads

Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Næstved v/Kvægtorvet ved busstop

Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Valby St. v/ Lyshøjgårdsvej  

Høje Tåstrup St. v/ Banestrøget 
Ølby St. 

Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.