8 dages krydstogt til skt. petersborg

Oplev de Baltiske hovedstæder på et krydstogt til Skt. Petersborg. Vi sejler med MSC Poesia, der byder på  moderne faciliteter, herunder flere restauranter, swimmingpool, butikker, kasine m.m.

Togtet starter og slutter i København. Skibet lægger til ved Warnemünde - Stockholm - Talinn - Helsinke - Skt. Petersborg.

Et krydstogt med en masse smukke oplevelser. Ørslev byder Jer velkommen ombord.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram for krydstogtet

Lørdag 30.05.2020                                                          
Afsejling fra København Skibet MSC Poesia sejler fra Københavns havn kl.18.00, det er muligt at checke ind fra kl. 14.00. Det anbefales at I tjekker ind seneste 2 timer før afgang. Stå på dækket og nyd udsejlingen når MSC Poesia sætter kurs mod det nordlige Tyskland, som er det første rejsemål på cruiset. Nyd dagene på havet og de mange oplevelser der undervejs.

Søndag 31.05.2020 Warnemünde, Tyskland
Nyd indsejlingen til Warnemünde - Vi ankommer kl.08.00 til krydstogets første destination. Warnemünde er en badeby, der byder på 3 km lang sandstrand og hyggelig ferieatmosfære. Her bør man også besøge det gamle fyrtårn ”Leuchtturm Warnemünde” og nyde udsigten. Tag toget ind til Rostock, det tager cirka 10 min. Her vil I have mulighed for, at opleve storbyen med sine 200.000 indbyggere. Shoppe - besøg Zoologisk have eller den morsomme forlystelsepark ”Karls Erlebnis Dorf”. Skibet tilbyder et væld af udflugter blandt andet til Berlin. Mulighed for tilkøb af udflugter ombord - Afgang fra Warnemünde kl.19.00

Mandag 01.06.2020 På Havet
Nyd dagen ombord på MSC Poesia. I har masser af tid til at udforske det imponere skib og dens mange faciliteter. Lad jer blive underholdt af et af de mange shows ombord. Tag en dukkert i en af swimmingpools eller slap af i Jacuzzien. Nyd den frisk havluft på dækket, imens i spejder ud over havet. Tag jer god tid til at nyde det væld af måltider som tilbydes ombord.

Tirsdag 02.06.2020 Stockholm, Sverige
Kl.09.00 ankommer vi til Stockholm. Som er hovedstaden, og den største by, i Sverige. Byen befinder sig på den svenske østkyst ved mundingen af floden Mälaren ud til Østersøen. Stockholm har ca. 1.4 millioner indbyggere, som er spredt på byens 14 øer, der forbindes ved hjælp af 54 broer. Det har medført et smukt bybillede fyldt med kanaler og broer, hvilket gør, at Stockholm af mange ofte bliver omtalt som “Nordens Venedig”. Som landets hovedstad byder Stockholm naturligvis på masser af seværdigheder og utallige af gode restauranter, cafeer og butikker. Mulighed for tilkøb af udflugter ombord - Afgang fra Stockholm kl.17.00

Onsdag 03.06.2020 Talinn, Estland
Vi ankommer til det nordlige Estland kl.10.00. På kysten ud til Østersøen og Den Finske Bugt, finder man Tallinn. Tallinn er landets hovedstad og har et indbyggertal på 430.000. Byens centrum er udgjort af gamle velbevarede gader og bygningsværker fra middelalderen og blev i 1997 en del af UNESCO’s verdensarvsliste. Her vil man sammen med gamle kirker, bymure, og pladser også finde et livligt forretningsliv, hvor restauranter, cafeer og butikker ligger side om side og beværter byens mange besøgende. Mulighed for tilkøb af udflugter ombord - Afgang fra Talinn kl.16.00

Torsdag 04.06.2020 Sankt Petersborg, Rusland
Kl.07.00 anløber vi til Sankt Petersborg, tidligere Petrograd og Leningrad, ligger i det nordvestlige Rusland ved mundingen af floden Neva, ud til Den Finske Bugt. Sankt Petersborg er Ruslands næststørste by med hele 5 millioner indbyggere og anses for at være en af verdens smukkeste byer med sine mange fantastiske bygningsværker, broer og flotte kanaler. Derudover har byen også en imponerende historie, hvilket alene tre forskellige navneperioder vidner om. Værd at se: Vinterpaladset. Det verdensberømte palads i Sankt Petersborg, hvor en af de forhenværende zarer i sin tid residerede. Paladset huser desuden Eremitagemuseet, der indeholder en af verdens største kunstsamlinger. Peterhof Paladset. Endnu et utroligt smukt palads med et stor springvand og et tilhørende have kompleks. Paladset er ofte blevet refereret til som det ”Russiske Versailles”. Mulighed for tilkøb af udflugter ombord - Afgang fra Sankt Petersborg kl.19.00.


Fredag 05.06.2020 På havet
Nyd dagen ombord på MSC Poesia. I har masser af tid til at udforske det imponere skib og dens mange faciliteter. Lad jer blive underholdt af et af de mange shows ombord. Tag en dukkert i en af swimmingpools eller slap af i Jacuzzien. Nyd den frisk havluft på dækket, imens i spejder ud over havet. Tag jer god tid til at nyde det væld af måltider som tilbydes ombord.

Lørdag 06.06.2020 København, Danmark
 
Ankomst til Københavns havn kl.09.00 efter 8 fantastiske dage på havet. Fyldt op med masser af oplevelser siger MSC Poesia og Ørslev Rejser tak for denne gang, og på gensyn

Skibet

MSC POESIA

Krydstogtsskibet tilbyder rigtigt gode rammer for et krydstogt.  Det knap 300 meter lange krydstogtsskib har plads til 2500 passagerer.
 
Skibet byder på rigtigt mange faciliteter og har flere restauranter, barer og lounges, samt et 6000 m2 stort spa- og wellnesområdeelingen. Endvidere er der 2 overdækkede poolområder, indendørs og udendørs soldæk og fitnesscenter.


Herudover findes desuden kasino og biograf.

Priser

Prisen inkluderer:
*  8 dages krydstogt med MSC Poesia *  Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant *  Underholdning og Shows ombord samt stort udvalg af aktivteter *  Almindelig kaffe og te fra automater til morgenmad og Afternoon Tea *  Drikkepenge til skibets personale (værdi 525 kr. ) *  Roomservice i kahytten 24/7 *  Friadgang til swimmingpools, jacuzzi, fitnesscenter *  Skatter & afgifter

Balkon Fantastica dobbeltkahyt Pris pr. person i delt kahyt  Dkk. 7.885,-


Drikkepakker:

På dette krydstogt har du mulighed for at tilkøbe følgende drikkepakker ved booking af rejsen.

* Easy drikkepakke Pris pr. person  Dkk. 1.540,
 *Premium all inclusive Pris pr. person  Dkk. 2.030,
*Premium Plus all inclusive Pris pr. person  Dkk.  2.870,
 

Udflugter:
Der er et stort udvalg af udflugter undervejs, som kan bookes ombord på MSC Poesia.

OBS Der kræves IKKE visum for danske statsborgere til Rusland hvis du deltager i en udflugt købt på skibet. Pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst.