Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

 • Dag 1: Transport til Norge

  Efter endt opsamling kører vi i bus til Helsingør og sejler til Helsingborg. Herefter kører bussen med passende pauser undervejs til Trondheim. Forplejning undervejs for egen regning. Forventet ankomst kl. 20.00. Vi tjekker ind på vores hotel og går herefter til løbssekretariatet, hvor vi får vores startnummer. Resten af aftenen er på egen hånd. Vi bor på Comfort Hotel Trondheim i hjertet af byen. Værelserne er med badeværelse, gratis wi-fi og tv med bærbar tilslutning. Hotellet har nærbutik og mulighed for valutaveksling.

 • Dag 2: Cykelløb

  Skal man ikke med bussen til Norge, er det ikke nødvendigt at ankomme før fredag eftermiddag.
  Vi sover længe fra torsdag til fredag, spiser en sen morgenbuffet og tager en late-check-out. Hotellet bruges som base frem til start fredag aften og ellers bare slappe af og lade op. Det vil være mulighed for mod tillæg at spise aftensmad på hotellet. Som noget helt særligt har vi fået tilladelse til at start kl. 22.00. Vi tager samlet til startområdet ved Tinghuset, hvorfra den 543 km lange cykelrute fra Trondheim til Oslo starter. Ruten er udfordrende med 3.627 højdemeter, men den giver en fantastisk oplevelse af den norske natur. Dybe dale, høje bjerge, vandløb og små landsbyer giver en helt speciel oplevelse af at være ét med naturen. Ruten køres på gode og store asfaltveje, hvilket giver god mulighed for at køre i en gruppe. Undervejs er der ni depoter med et stort udvalg inklusiv glutenfri mad, varme og kolde drikke. Der er ligeledes førstehjælp og mekanisk hjælp på alle depoter.

 • Dag 3: Cykelløb og hjemtransport

  Forventet ankomst til Oslo er ca. kl. 20. I målområet får vi vores medalje og diplom for at have gennemført Styrkeprøven. Efterfølgende læsser vi bus og cykeltrailer og sætter derefter kursen mod Danmark. Undervejs fra Oslo til Danmark er forplejning for egen regning.

 • Dag 4: Ankomst til Danmark

  Vi sejler via Helsingborg-Helsingør og forventer at være i Købehavn kl. 04.00. Herefter køres der retur til de resterende opsamlingssteder. Hvis man er selvtransporterende skal det aftales, hvor cyklen skal tages af - kan være på Amager eller i Vordingborg.

 • Ørslev Cykelrejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.