Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Østrig - Salzburgerland

8 dages busrejse til det afvekslende og fortryllende Salzburgerland, der er kendt for sin store mangfoldighed af bjerge, søer og kulturelle tilbud. Undervejs skal vi opleve nogle af de mest berømte steder i Østrig.

Fritekstsøgning

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi mod Gedser, hvor vi skal med færgen kl. 09.00. Mulighed for at købe morgenbuffet ombord mod tillæg. Efterfølgende kørsel gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Vi ankommer til vores overnatningshotel i det sydlige Tyskland sidst på eftermiddagen. Middag på hotellet.

Dag 2
Morgenmad på hotellet. Herefter fortsætter vi ned gennem Tyskland og nyder forandringerne i landskabet, når vi når Alperne. Undervejs gør vi holdt i Passau, byen hvor floderne Donau, Inn og Ilz flyder sammen. Vi ankommer til St. Johann sidst på eftermiddagen, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel. Velkomstmiddag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Herefter kører vi til Salzburg, der ikke ligger langt fra St. Johann. Når vi ankommer til Mozarts fødeby, starter vi med en byrundtur. Salzburg er fyldt med skønne bygninger fra barokken, og der er en særlig intim stemning i byen, hvor cafeerne ligger tæt. Der vil blive tid på egen hånd til at spise frokost og opleve byen - måske shoppe lidt af den berømte chokolade. Sidst på eftermiddagen kører til retur til St. Johann. Middag på hotellet.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Herefter tager vi på heldagstur til Großglockner, der er en af Østrigs største gletchere i 3.797 m højde og samtidig det højeste bjerg i Østrig. Großglockner har også en af verdens flotteste alperuter. På vejen bliver der måske mulighed for en lille sneboldkamp, da der visse steder ofte ligger sne året rundt, og måske ser vi murmeldyr på nært hold. Efter den smukke køretur besøger vi den kendte bjergbestigerby Heiligenblut, hvor der bliver tid på egen hånd. Sidst på eftermiddagen retur på hotellet. Middag på hotellet.

Dag 5
Morgenbuffet på hotellet. Vi kører til St. Gilgen, hvorfra vi sejler til St. Wolfgang. En hyggelig by, hvis historie går helt tilbage til 1600-tallet. Byen er nok mest kendt fra operetten Sommer i Tyrol, og vi skal naturligvis se ”Den hvide hest”, der lagde kulisse til operetten. Vi besøger Wallfahrtskirken, hvor vi ser altertavlen fra 1481. Der bliver tid på egen hånd til at spise frokost og nyde byen, som byder på en markedsplads, butikker og restauranter. Middag på hotellet.

Dag 6
Morgenbuffet på hotellet.Om formiddagen tager vi en tur til Liechtensteinklammen,som er en af de længste, dybeste og mest imponerende kløfter i Alperne med en brusende flod i bunden. Vi er tilbage ved hotellet ved middagstid. Frokost på egen hånd i St. Johann. Om erftermiddagen vil der være kaffe med kage på hotellet. Middag på hotellet.

Dag 7
Morgenbuffet på hotellet. I dag siger vi farvel til Østrig og kører nordpå igen. Der holdes passende pauser undervejs med mulighed for at købe frokost for egen regning. Midt på eftermiddagen ankommer vi til vores overnatningshotel i Tyskland. Middag på hotellet.

Dag 8
Morgenbuffet på hotellet. Kørsel til Rostock med passende pauser undervejs med mulighed for at købe frokost for egen regning. Der bliver tid til grænsehandlen, inden vi skal med færgen fra Rostock kl. 17.00. Mulighed for at tilkøbe aftenbuffet ombord på færgen.

Ørslev Rejser tager forbehold for programændringer.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:


Lille Skensved, v/Brugsen
Rønnede afkørsel 37 - p-plads 
Stensved afkørsel 41 - p-plads 
Nykøbing F. v/ Cementen
 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis

Kort