Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Tyskland - Oktoberfest Linstow 2021

3 dages busrejse til oktoberfest i Tyskland
 
Det er endnu engang Oktoberfest på Van der Valk Resort Linstow - kun ca. 60 km syd for Rostock. Der er opstillet kæmpe festtelt til 3.000 personer med show- og musikprogram med originale Oktoberfest-bands.
Vi bliver indkvarteret i de hyggelige landhuse, som indeholder tre dobbeltværelser i hvert hus, med hver deres eget bad og toilet.
Fritekstsøgning

Busopsamling

Vi har busopsamling på følgende steder på denne tur:

Helsingør v/Sundkroen
Hillerød St.v/posthuset
Valby St. v/Lyshøjgårdsvej
Høje Taastrup St. v/Banestrøget
Slagelse St. v/Nordre Stationsvej
Ølby St.
Næstved v/Rådmandshaven, Næstved Borgerservice
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Gedser Færgehavn v/billetkontoret

Dagsprogram

  • Dag 1: Rejsedag og oktoberfest

    Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvorfra vi sejler kl. 11.15 med ankomst Rostock kl. 13.15. Mulighed for at spise frokostbuffet under sejladsen mod tillæg. Efter ankomst til Rostock kører vi til Calle, hvor der er mulighed for grænsehandel og derefter fortsætter vi til Van der Valk Linstow, hvor vi bliver indkvarteret i landhuse. Kl. 18.00 er der adgang til det store festtelt, hvor der bliver serveret et ægte Bayerisk måltid. Hele aftenen er der musik og underholdning af diverse Oktoberfest-bands.

  • Dag 2: Oktoberfest

    Morgenbuffet på hotellet. Mulighed for at tilkøbe sig udflugt til Rostock, hvor man kan nyde byen, spise frokost, shoppe eller bare slappe af på de små cafeer. Ligeledes mulighed for at tilkøbe udflugt til Karls Jordbærmarked, et kæmpe marked, hvor man kan købe alt, hvad hjertet begærer, nyde en øl og spise frokost. Kl. 18.00 går det igen løs i det store festtelt med Bayerisk mad og store øl samt diverse underholdning.

  • Dag 3: Hjemrejse

    Morgenbuffet på hotellet og kl. 10.30 kørsel mod Rostock. Vi gør stop for grænsehandel, inden vi tager med færgen fra Rostock kl. 13.30 med ankomst Gedser kl. 15.15. Mulighed for at spise frokostbuffet under sejladsen mod tillæg. Efter ankomst til Gedser køres retur til opsamlingsstederne.

  • Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Kort