Tyskland - Tranetur til Rügen

Turen går til Rügen i Nordtyskland, som er en yndet rasteplads for tranerne. Vi oplever tranerne, deres opsigtsvækkende dans og specielle sang. Desuden skal vi opleve noget af det, som gør Rügen til et populært feriemål.

Pris fra:
4.450,-
Dage:4
• Bustransport i 4* turistbus
• 3 x overnatninger
• 3 x morgenbuffet
• 2 x middag på hotellet
• 1 x frokost
• 1 x udflugt Hiddensee inkl. hestevognstur og frokost
• 1 x sejlads inkl. middag ombord
• 1 x Entré til tranecentrum
• Dansk rejseleder på hele rejsen
• Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbusser
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Gedser, hvorfra vi sejler kl. 09.00. Mulighed for at spise frokostbuffet ombord mod tillæg. Efter ankomst til Rostock grænsehandler vi, inden turen fortsætter til tranecetrum, hvor der bliver tid på egen hånd i udstillingen, inden vi fortsætter til udsigtstårnet, hvorfra der er en flot udsigt ud over landskabet. Herfra fortsætter vi til Stralsund, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel og spiser middag.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet. Vi kører ad Deutsche Alle til Putbus, som er den yngste by på Rügen og bliver med sine hvide huse i den klassiske bykerne kaldt ”Den hvide by”. Vi besøger parken, inden vi kører til byen Binz, hvor der er frokost for egen regning. Vi skal bl.a. se havnen og den kendte strandpromenade. Vi kører tilbage til Stralsund, hvor vi sidst på eftermiddagen skal på en 4 times sejlads, der tager os tæt på de beskyttede traner. Undervejs fortælles om tranerne, og vi spiser aftensmad ombord.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Vi skal besøge øen Hiddensee, som er et istidens og havstrømmenes værk. Næsten tropiske sandstrande, stejle, barske klipper, bøgehække, brusende fyrretræsskove og store saltenge præger landskabet på øen. Vi sejler fra Breege og ved ankomst bliver vi hentet af hestevogne, og kører rundtur på øen samt spiser frokost. Efter frokost sejler vi retur til Rügen og kører tilbage til Stralsund. Middag på hotellet.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi går en kort byrundtur i Stralsund med rejselederen, som vil fortælle om den gamle Hansestad. Derefter er der tid på egen hånd i byen, inden vi kører til en grænsebutik i Rostock og tager med færgen kl. 15.00. Frokostbuffet inkl. drikkevarer ad libitum om bord mod tillæg. Efter ankomsten til Gedser køres retur til opsamlingsstederne.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til programændringer.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
8/104 dages busrejse på tranetur til Rügen 8. - 10. oktober 2021Mere end 84.450,-Bestil

Hotel

Hotel Baltic Stralsund ****

Hotel Baltic Stralsund ****

Dejligt 4**** hotel med 130 værelser og 4 appartment alle udstyret med bad/toilet/føn, tv, minibar etc. Hotellet har ligeledes restaurant og lobby-bar. Fra hotellet er der udsigt over tagene i Stralsu...