Tyskland - Piratfest i Wismar

Piratfest, designeroutlet og cafehygge

Nyd det sidste af efteråret på en weekend til Wismar sammen med dem du holder af.

Turens tema er Pirat Party, som vi deltager i begge aftener på hotellet. Der vil være buffet med drikkevarer ad lititum samt DJ til at sørge for musik og dans.

Weekenden byder ligeledes på shopping i Designer Outlet Neumünster, udflugt til den smukke by Schwerin  samt masser af hygge.

Stig ombord i bussen til 3 dage i Piratens tegn

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi fra Rødby kl. 09.45. Efter ankomst til Puttgarden kører vi mod Designer Outlet Neumünster, hvor der vil være rig mulighed for at gøre et godt kup i en af stedets 120 butikker. Frokosten kan indtages på en af de mange restauranter i outletbyen.  Midt på eftermiddagen kører vi videre mod vores hotel.

Efter tjek-ind vil der være tid til at slappe af inden temafesten  starter kl.18.00.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet.

Kl. 09.30 kører bussen mod Schwerin, som ligger i et af Nordtysklands idylliske områder smukt omgivet af både skov og sø. Her er der mulighed for at shoppe i gågadens forretninger og nyde en frokost på en af byens restauranter og cafeer. Midt på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet.

For dem der har lyst, er det muligt at nyde en ”morning pint” inkl. 1 gratis drinks i afslapningsområdet ”Wissemare”, her er der indendørs pool og sauna. Så husk badetøjet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet.

Vi tjekker ud og vender stævnen mod Rostoc, hvor vi gør ophold ved BorderShoppen. Vi skal med færgen kl. 13.30, og sejladsen varer 1 time og 45 min.

Efter ankomst til Gedser Færgehavn, køres der retur til opsamlingsstederne.

Om Pirat Party:
Under hele arrangementet vil der være drikkevarer ad Libitum (øl, vin, non-alkoholiske drinks og et udvalg af spiritus). DJ'en sætter gang i musikken, så I kan få rørt træbenet.