Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejsedag

  Busopsamling og herfter med færgen kl. 9.00 fra Gedser, og efter ankomst til Rostock kører vi sydpå og holder frokostpause for egen regning et passende sted. Endnu en pause holdes et godt stykke nede i Tyskland, hvor vi får en kop kaffe ved/i bussen.
  Ved 17-tiden ankommer vi til Hotel Best Western Plus i Bautzen og bliver indkvarteret.
  Kl. 18.30 er der middag på hotellet.

 • Dag 2: Oplevelser i Bautzen

  Efter morgenmaden tager vi på en guidet byrundtur til fods (1 ½ time), hvor vi får fortalt spændende historier om ”Det kriminelle Bautzen”.
  Resten af eftermiddagen er på egen hånd samt frokost for egen regning. Fritiden kan benyttes til at gå en tur langs floden eller besøge det sorbiske museum, hvor man kan blive klogere på regionens kultur og historie.
  Kl. 19.00 går vi fra hotellet til en
  restaurant i nærheden og spiser middag.

 • Dag 3: Bastei klipperne m.m.

  Når vi har spist morgenmad kører vi til Bastei-klipperne i Sachsisk Schweiz.
  Der er god tid til at se nærmere på de
  imponerende sandstensklipper og nyde den storslåede udsigt. Vi fortsætter til Bad Schandau, hvor vi stiger på et smalsporstog og kører ca. 8 km ind i Nationalparken til stationen Lichtenhainer Wasserfall, hvor vi på kroen får serveret Kalte Wildschinkenplatte.
  Efter frokost kører vi retur til hotellet. Kl. 19.00 serveres middag på hotellet.

 • Dag 4: Dresden

  Vi kører til Dresden og gør holdt ved Moltkes Pfund, et spændende ”mælkeri” fra 1880, hvor alle vægge, lofter og diske er beklædte med porcelænsklinker. Her har vi mulighed for at købe bl.a. oste og vin. Derefter kører vi til Dresdens centrum, hvor vi går en tur og ser bl.a. Slottet Zwinger, Semper Opera samt Fürstenzug, et 102 m langt billede, som bl.a. viser de 35 markgrever, hertuger og kurfyrster, som har regeret Sachsen fra 1123 til 1904.
  Ved 13-tiden spiser vi en sandwich ved bussen, inden vi tager videre til vinsmagning på Schloss Wackerbarth.
  Om eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser middag kl. 19.00.

 • Dag 5: Hjemrejse

  Efter morgenmaden tjekker vi ud og kører kl. 8.30 mod Rostock med passende pauser undervejs, hvor vi spiser de medbragte sandwich fra hotellet.
  Hvis tiden tillader det, besøger vi Calle i Rostock, inden vi kl. 18.00 afsejler mod Gedser.
  Retur til opsamlingsstederne.