Vores gæstebog

Skriv i vores gæstebog
 

Hvad er dine erfaringer og oplevelser?

Vi vil meget gerne i dialog med vores kunder. Har du ros eller ris til vores rejser, hører vi meget gerne om det.

Skriv til vores gæstebog på info@orslev.dk

....................................................................................................................................

Hej Ole
Så er vores tur til Holland, Belgien og Frankrig overstået.
Alt gik efter vores mening helt perfekt, selvom du måske godt kunne have sørget for mindre trafik på de tyske motorveje.
Mht. Ørslev, så var vi meget tilfredse med bus-standarden, traileren fungerede helt perfekt, hotellerne og maden var OK i forhold til prisen, så det var helt som det skulle være.
Mht. din buschauffør René, så må jeg sige, at han gjorde virkeligt hvad der stod i hans magt for at turen skulle blive en god og positiv oplevelse for os alle.  Med så stor venlighed, hjælpsomhed, kompetence, tjenstvillighed, humor, arbejdsomhed, fleksibilitet og tålmodighed samlet i en og sammen medarbejder er du særdeles godt hjulpet.  Vi var alle utroligt glade for René indsats på turen, og hvis vi var i tvivl om vi evt. skulle anvende Ørslev til et andet arrangement en gang i fremtiden, ja så har han da ryddet al tvivl til side.
Hils ham mange gange og udtryk vore meget store tak for hans indsats på turen.
Også tak til dig og dine øvrige medarbejdere, kompetent, præcist og vel gennemført arbejde.

Vi vil hermed sige Ørslev Rejser tusind tak for en rigtig god jubilæumstur til Berlin den 13/3 – 15/3-2016.
Vi skal rose Ørslev Rejser for det hele.
Bus og chaufføren Jens = alt perfekt og Jens hyggelig, opmærksom på alt og meddelsom under turen.
Hotel Wyndham = rigtig flot hotel, beliggenhed, betjening og morgenmad.
Og restauranten ”Franke” serverer ud over lækkert morgenbord tillige mange lækre og veltilberedte retter (frokost og aften).
Fantastisk god guide (Anette Bruun) på rundturen.
Utroligt – hvad vi nåede at opleve på disse 3 dage.
Alt veltilrettelagt til punkt og prikke – tider m.v.
Og så – Ørslev havde også sørget for godt vejr.
Vi anbefaler Ørslevs Rejser til andre og alle, der har lyst til gode oplevelser.Ikke sidste gang vi tager en rejse med Ørslev Rejser.
En perfekt oplevelsesrig Berliner rejse for os. Og vi har langtfra set alt i denne flotte storby.

HEJ LONE! 
PÅ KLUBBENS VEJNE VIL JEG GERNE SIGE TAK FOR EN DEJLIG TUR TIL TARP. VI VAR MEGET GLADE FOR STEEN SOM CHAUFFØR OG HANS SOM GUIDE. MÅSKE VENDER VI TILBAGE TIL NÆSTE ÅR.
 
Hej LoneJeg synes lige, jeg vil rose dig og resten af teamet for en virkelig veltilrettelagt tur. Alt fungerede upåklageligt, og maden på Ålbæk gl. kro var rigtig vidunderlig. Jeg har kun modtaget ros for den tur.
Jens var en fantastisk god chauffør med godt kendskab til området, hvad mere kan man forlange.
Glæder mig til jeg skal lave en tur igen sammen med jer.
De allervarmeste hilsener fra

Ældresagen i Høje-Taastrup

Min kone og jeg deltog i jeres busrejse Tjekkiet Rundt 2.6. - 7.6.2015.
Det var en meget vellykket tur med en meget behagelig og dygtig rejseleder (Michi ?, vi husker ikke helt navnet).
Vores dygtige chauffør førte os sikkert og godt gennem det smukke land og de dejlige byer.
Og Foreningen Familie og Samfunds deltagere viste sig jo at være søde og rare mennesker, som var et festligt indslag.
Til sidst tak for at vi blev hentet i krydset Knud Anchers Vej/Tårnvej i Rødovre og bragt tilbage samme sted. Det var dejligt, at omstændighederne var sådanne, at det kunne lade sig gøre. Det var fin service.

Vi har lige været på en bustur arrangeret af Mona og Leif Kiegstad.
En pragtful tur, ikke mindst takket være chauffør Steen og det pragtfulde menneske Isabella. Der kan ikke roses nok.!!!!!
Pas godt på de to, de er guld værd.
Med venlig hilsen

Kære Lone!
vel gennemført rejse med et godt indhold, som de deltagende nød meget. Alle aftaler med de forskellige museer fungerede efter planen. På Stedelijk Museet, hvor vi valgte en retrospektiv udstilling med Matisse, kunne vi dog ikke ”gå” uden om køen. Ingen problemer med guidning på 2 hold. Per Anders løste sine opgaver, som guide i Amsterdam, på en meget behagelig og informativ måde vedr. Amsterdam, historien, arkitekturen og på museerne også de almene oplysninger om de enkelte kunstnere – stor tilfredshed (hils ham mange gange!).
Jesper Hansen var en meget omgængelige, behagelig, hjælpsom og en perfekt ”driver”, som servicerede os på bedste vis på hele turen – i Amsterdam, Haarlem, Krøller-Müller samt på turen frem og tilbage- det kan ikke gøres bedre! Samarbejdet med dig Lone har fra starten fungeret perfekt vedr. de mange reservationer, aftaler og din åbenhed over for at opfylde vores ønsker. Det blev en god tur som alle deltagere var yderst tilfredse med, fordi der også var et stort fagligt og kunstnerisk indhold, men også fordi det fungerede på det sociale område.
Hotellet – rent og roligt, men lidt skrabet!
Tak for samarbejdet.

Herre Ole Petersen,
Ringede til dine kontor igår og damen bedt mig om at skriver direkt til dig.
Det drejer om en chauffør med navn Kurt Petersen.
Mandag, februar 17, i år Kørt med Kurt til Berlin 3 dags tur. Bortset fra ham er en god Chauffør, er han også en super guide sammetidig.
Lørdag d. 26. April var på tur til Holland- der var Kurt igen vores chauffør som kun igen fortæller meget på vej.
Til sidst tirsday 9. Dec. var med Tour Club Møn og det var Kurt igen som kørt. På vej tilbage tog han os en tur igennem Københaven "by night".
Kun forstå fra kontoret i værdi sat ham- MEN- som kunder syndes han skal have en skulder klap herfra.

Hej Karen Jeg vil gerne sig tak for en rigtig fin og godt tilrettelagt tur for Varde Garden.
Det var dejligt at have Jesper som chauffør, for han havde, som du fortalte, et godt kendskab til området og kunne fortælle noget herom, så alle fik nyttige info.
Tirsdagen, der var fyldt med musikinstrumenter, var bare alletiders. De var rigtig dygtige til at fortælle om fremstillingen af instrumenterne på fabrikkerne og de to guider vi havde på museet var rigtig i deres es og fortalte og demonstrerede instrumenter for os - de brændte virkelig for musikmuseet.
Bare til orientering, hvis I en anden gang skal på tur med et musikkorps:
Turen til Fichtelberg var en kold og tåget fornøjelse. Det ville have hjulpet, hvis det først havde været over middag, at vi var taget derop, for alle dage kom solen frem sidst på formiddagen.
Turen til Tjekkiet gik også fint og på trods af regnvejr var der en pæn flok tilskuere. En del russiske, der kom for at spørge om flere forskellige ting, men de kunne kun russisk og det kunne vi ikke - men med smil og tegnsprog kommer man langt. Det var også en fantastisk flot frokost vi fik i Restaurant Diana.
Alt i alt en rigtig fin tur - tak for det.
Med venlig hilsen