Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Om os

I 1966 blev Ørslev Koncernen grundlagt af ægteparret Inger og Knud Pedersen. Forretningen bestod på daværende tidspunkt af 2 skolebusser. Siden har firmaet haft vokseværk og har fra 1980’erne bestået af de 3 selskaber Ørslev Turisttrafik, Ørslev Rejser og Ørslev Turistbusser.
I løbet af 2018 og 2019 er Ørslev Turisttrafik og Ørslev Turistbusser blevet solgt fra for at koncentrere koncernen omkring Ørslev Rejser og den videre udvikling af rejsebureauet.
 
Virksomheden har til huse på Københavnsvej i Vordingborg - der har været hovedsæde siden 1966. 

Vi er eksperter i at arrangere ture for virksomheder, skoler og institutioner, grupper og individuelle rejsende. Vi har 50 års erfaring med og viden om turistkørsel.
Ørslev arrangeret en bred vifte af endagsture og busrejser i ind- og udland for grupper og individuelle rejsende, og derfor står vi i dag som et stærkt rejseteam, som leverer kvalitet, præcision og ekstraordinær service til vores kunder.

Hos os er vi ekstra opmærksomme på dit behov som kunde. Det betyder, at vi er yderst engagerede og bestræber os på at opfylde dine ønsker før, under og efter din rejse. Om du vil danse i godt selskab på en musikrejse, eller du er arrangør for en gruppe, så er vores dygtige medarbejdere klar til at guide dig.

Vi skræddersyr også rejser til grupper.

Fritekstsøgning