Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Vores gæstebog

Hvad er dine erfaringer og oplevelser?

Vi vil meget gerne i dialog med vores kunder. Har du ros eller ris til vores rejser, hører vi meget gerne om det.

Skriv til vores gæstebog på info@orslevrejser.dk

....................................................................................................................................

Kære Trine og Ørslev Rejser,

Tusinde tak for en super dejlig ferie på hotel Zafiro, Santa Ponca, Mallorca. Alt fungerede, og der er intet at være utilfreds over takket være Ørslev Rejser, og i særdeleshed dig. Det er ikke sidste gang, jeg rejser med jer. Mange feriehilsner fra Ulla Kreutzfeldt.

Hej Øreslev Rejser. 
Først vil vi sige mange tak for en super god og hyggelig weekend til Van der Falk med Kandis d 3-5 Nov 2022.
Vi var 12 personer, hvor mange af dem ikke kendte hinanden, og der fik jeg lovning på et af de store huse, meeeen da vi kom frem fik vi 316 og 317 huse. Det gik fint og var super hyggeligt alligevel, og der var kaffemaskine i huset. 
Vi glæder os til næste gang. 
Rigtig god jul og et godt nytår. 
En stor tak til vores chaufør Allan, som var super rar og hjælpsom. Også en stor tak til Svend for alt information.

Godaften
Vi har lige været med i Linstow til musik weekend. Det var en god oplevelse som det plejer, en stor ros til vores chauffør Lars og Brit. En super god service og godt humør så vi manglede ikke noget hils dem og sige tak. Super weekend som altid.
Venlig Hilsen
Stenlille Pensionistforening

Hej.
Tak til Ørslev Rejser,  Anette, Bjarke og guide Jørgen for tre dejlige og spændende dage på
BORNHOLM.


TAK for en pragtfuld tur til Bornholm 17. -19.9.20 med en skøn chauffør og hjælper og en vidende lokalguide.

Kære Lene.
Tak til dig og Nicolai for en rigtig god tur til Bakken i søndags. Vi havde en rigtig dejlig dag, hvor alt klappede.

På ældresagens vegne vil jeg gerne takke for en fin tur.
Super chauffør, hjælpsom rejseleder med mange gode informationer, gode oplevelser og godt hotel. Det kan jo være at vi kan lave et lignende arrangement en anden gang, de af vore medlemmer der deltog var godt tilfredse og det plejer de at fortælle om til venner og bekendte, alt andet lige burde det jo stimulere interressen.


En stor ros til jer.
Vi var på tur til Kiel torsdag d. 06/12/20 og kørte med Egons bus.
Det var en rigtig fin tur, med en god chaffør, som også havde en god humor. Han havde styr på det hele. Alt forløb planmæssigt og uden stress og forvirring.

 

Hej Lene
Vil lige udtrykke min store tilfredshed over den tur til Van Der Valk,vi lige har været på med Kandis.
Vi fik et dejligt hus nr. 310 A, så vi slap for trapper - det er lidt svært for min mand.
Og bordpladsen var også super. Vi havde ønsket tæt på hotellet så fint, fint.
Så hvis Kandis kommer i 2019 er vi med.
Endnu tak for en dejlig tur.


Kære Ørslev
Vi vil lige sige hjerteligTAK for en fantastisk tur til Linstow i fredags d.2/11-4/11 2018. 
De 2 chauffører på vores bus nr 4, Aslaug & Svend gjorde det SUPER GODT ! Kæmpe ros .
Der var styr på alt, dejlig stemning fra start til slut .
Kunne ikke havde været bedre .


Hej Ole
Allerførst en stor tak til Ørslev Rejser for et godt gennemført arrangement på turen til Holland den 12.-16. april.
Tak til Lene Voigt Busch for hendes store tålmodighed med os, det var virkelig fint, også hendes afvikling af vores orienteringsmøde var fint og orienterende, med både spørgsmål og svar. Helt igennem fint før turen, med de mange samtaler.
Selve turen var også fint. Fint med en rejseleder, der var her og der og alle vegne, når vi havde brug for hende .Altid sød og veloplagt over for os, der trods alt er godt oppe i årene alle sammen, det var helt på toppen. Også chaufføren skal have en tak, han transporterede os hver dag sikkert rundt til de forskellige, steder vi skulle se og opleve. Hotellet var helt perfekt, mindre og meget hyggeligt, det samme var personalet, meget fint.

Til Ørslev Rejser
Jeg vil gerne takke for en god  5 dages rejse til holland. Meget dygtige og flinke chauffør og guide. Vil gerne rejse med jer igen.

Netop hjemvendt fra en fantastisk rejse til Holland med Ørslev rejser. Super vel tilrettelagt. Fantastisk service. Fantastisk opmærksom og hyggelig og underholdende chauffør. Velforberedt og vidende guide. Jeg har slet ikke nok ord, til at beskrive denne succesrige tur.

Tusind tak for en super hyggelig juletur til Lübeck i går. Havde min mor på 76 år med og det var hendes første tur udenfor DK . Også en særlig tak til chaufføren Svend, hvor var han sød, serviceminded og informativ, vi fik lidt historie med på vejen om byen og tips til hvad vi skulle se, hvis vi aldrig havde været det før . Sikker på at jeg godt kan lokke min mor med på tur med jer igen en anden gang. Rigtig god jul, i gjorde lige min rigtig meget bedre i går

Kære Ørslev
Endnu engang har vi fået en dejlig oplevelse i Linstow. Utrolig flot og hurtig betjening af diverse tjenere. Alt klappede bare igen, jeg tror det er 6. gang vi er afsted med jer.
Stort tillykke til Ole P. både med jubilæet og den runde dagen.
Til de øvrige ansatte en stor tak til jer for altid god og venlig service.
Held og lykke fremover.
Venlig hilsen
Telefonklubben i Helsingør

Hej . Tak for en fantastisk tur til Van Der Falk. Igen var det alle tiders, tak for det. Jeg håber, I gentage det til næste år igen, for så er vi så klar.

Vi er en kortklub i et seniorbofællesskab Elleparken i Næstved, der løbende gennem året sparer op til en lille ferie et eller andet sted. I år skulle turen gå til Barlinek i Polen med en af jeres busser.
Den 1. september blev vi meget tidlig om morgenen samlet op af Svend – vores chauffør på turen. En venlig og positiv chauffør, som transporterede os sikkert og uden stress til vort Hotel i Barlinek. Der var rigeligt med pauser under turen, så rygerne ikke skulle få for store abstinenser.
På hotellet blev vi modtaget af receptionisten og ikke mindst Izabella. Vi fik alle 8 anvist nogle virkelige fantastiske værelser med gode senge og et godt badeværelse – og alle med udsigt til søen. Det kunne ikke være bedre.
Alle vore aftenmåltiderne blev indtaget på hotellets restaurant og vi blev serviceret af nogle søde piger, der gjorde alt for, at vi skulle have det godt. Maden var veltillavet og det var nogle spændende retter vi fik. Der var i hvert fald ingen, der sultede. Godt spisested. Flere af aftenerne var der spændende underholdning af lokale kunstnere. Det var virkelig hyggeligt.
Vi var på flere spændende udflugter med Svend og vor guide Izabella, som vi alle kom til at holde utrolig meget af. Hun var smilende, hjælpsom og havde en charmerende accent, der gjorde, at man lyttede til hende, uanset om hun fortalte om de lokale store virksomheder, kirker, bryggerier, kollektive gårde eller om den polske historie de sidste par hundrede år. En meget positiv oplevelse at møde Izabella.
Efter 4-5 dejlige dage sørgede Svend for at får os sikkert og behageligt hjem til Næstved.
Tak for nogle dejlige dage og de gode arrangementer.
Venlig hilsen
Kortklubben i Elleparken

Hej Lone
Dette for at fortælle dig, at vi havde alle tiders tur til Spreewald og Dresden. Vejret var forbløffende godt, så vi fik lige lidt bonussol på næsen. Svend og Hans Henrik var eminente. Lige fra start i Søborg havde vi alle en fornemmelse af, at vi var i gode hænder. De var dygtige, lune, vidende og også bestemte, når der var brug for det. Tak for en dejlig tur, tak for kaffe og de små stærke.
Mange hilsener
Ældre Sagen Gladsaxe

Kære Ørslev Rejser.
Vi vil gerne udtrykke vores store tilfredshed med ovennævnte tur, som I havde ansvaret for i et fortrinligt samarbejde med os i Køge Vandreforening. Alt klappede perfekt, og i levede til fulde op til både vores forventninger og til jeres ansvar.
Specielt vil vi nævne jeres chauffør Carl Otto Thygesen, som med et smittende humør, en god portion humor og stor hjælpsomhed og fleksibilitet gjorde turen til mere end en god oplevelse, faktisk rigtig sjov.
Jeg har fået besked på, at ønske Carl Otto som vores chauffør på fremtidige bestillinger.
Tak for denne gang, vi ser frem til den 16. september, hvor vi ses igen til vores årlige hjælper tur.

Venlige hilsner fra
Køge Vandreforening.

Kære Tina
Tak for et vel tilrettelagt arrangement. Besøg på Sandskulptur festival i Hundested og frokost på Røgeristen er meget pensionist egnet. Godt med toiletter når man ankommer, ikke så langt at gå, godt underlag for både gangbesværede og rollatorer. Skøn mad hos røgeristen. Behagelig og hjælpsom chauffør Niels. Dobbeltdækkeren fungerede fint. 65 glade og mætte pensionister tak for en dejlig dag.
Mange hilsner
Langebæk Pensionist forening

Vi vil godt sige tak for en rigtig god tur til stettin den 22/6 2017. Kurt er bare alletiders guide - ham kan vi ikke undvære.

Vi har haft fornøjelsen at køre med jer til Polen den 29/5-2/6
Megen stor ros til rejseleder Lars og chauffør Jesper som gjorde et rigtig flot stykke arbejde. Hils de to gæve gutter. Også ros til Rejseselskabet for godt program.


Hej Lene
Tak for en god oplevelse med ophold på Parkhotel De Bosrand, Ede. Kan varmt anbefales. Deltog gennem Dagny Klubben, Næstved

Hej Ole
Så er vores tur til Holland, Belgien og Frankrig overstået.
Alt gik efter vores mening helt perfekt, selvom du måske godt kunne have sørget for mindre trafik på de tyske motorveje.
Mht. Ørslev, så var vi meget tilfredse med bus-standarden, traileren fungerede helt perfekt, hotellerne og maden var OK i forhold til prisen, så det var helt som det skulle være.
Mht. din buschauffør René, så må jeg sige, at han gjorde virkeligt hvad der stod i hans magt for at turen skulle blive en god og positiv oplevelse for os alle.  Med så stor venlighed, hjælpsomhed, kompetence, tjenstvillighed, humor, arbejdsomhed, fleksibilitet og tålmodighed samlet i en og sammen medarbejder er du særdeles godt hjulpet.  Vi var alle utroligt glade for René indsats på turen, og hvis vi var i tvivl om vi evt. skulle anvende Ørslev til et andet arrangement en gang i fremtiden, ja så har han da ryddet al tvivl til side.
Hils ham mange gange og udtryk vore meget store tak for hans indsats på turen.
Også tak til dig og dine øvrige medarbejdere, kompetent, præcist og vel gennemført arbejde.

Vi vil hermed sige Ørslev Rejser tusind tak for en rigtig god jubilæumstur til Berlin den 13/3 – 15/3-2016.
Vi skal rose Ørslev Rejser for det hele.
Bus og chaufføren Jens = alt perfekt og Jens hyggelig, opmærksom på alt og meddelsom under turen.
Hotel Wyndham = rigtig flot hotel, beliggenhed, betjening og morgenmad.
Og restauranten ”Franke” serverer ud over lækkert morgenbord tillige mange lækre og veltilberedte retter (frokost og aften).
Fantastisk god guide (Anette Bruun) på rundturen.
Utroligt – hvad vi nåede at opleve på disse 3 dage.
Alt veltilrettelagt til punkt og prikke – tider m.v.
Og så – Ørslev havde også sørget for godt vejr.
Vi anbefaler Ørslevs Rejser til andre og alle, der har lyst til gode oplevelser.Ikke sidste gang vi tager en rejse med Ørslev Rejser.
En perfekt oplevelsesrig Berliner rejse for os. Og vi har langtfra set alt i denne flotte storby.

HEJ LONE! 
PÅ KLUBBENS VEJNE VIL JEG GERNE SIGE TAK FOR EN DEJLIG TUR TIL TARP. VI VAR MEGET GLADE FOR STEEN SOM CHAUFFØR OG HANS SOM GUIDE. MÅSKE VENDER VI TILBAGE TIL NÆSTE ÅR.
 
Hej LoneJeg synes lige, jeg vil rose dig og resten af teamet for en virkelig veltilrettelagt tur. Alt fungerede upåklageligt, og maden på Ålbæk gl. kro var rigtig vidunderlig. Jeg har kun modtaget ros for den tur.
Jens var en fantastisk god chauffør med godt kendskab til området, hvad mere kan man forlange.
Glæder mig til jeg skal lave en tur igen sammen med jer.
De allervarmeste hilsener fra

Ældresagen i Høje-Taastrup

Min kone og jeg deltog i jeres busrejse Tjekkiet Rundt 2.6. - 7.6.2015.
Det var en meget vellykket tur med en meget behagelig og dygtig rejseleder (Michi ?, vi husker ikke helt navnet).
Vores dygtige chauffør førte os sikkert og godt gennem det smukke land og de dejlige byer.
Og Foreningen Familie og Samfunds deltagere viste sig jo at være søde og rare mennesker, som var et festligt indslag.
Til sidst tak for at vi blev hentet i krydset Knud Anchers Vej/Tårnvej i Rødovre og bragt tilbage samme sted. Det var dejligt, at omstændighederne var sådanne, at det kunne lade sig gøre. Det var fin service.

Vi har lige været på en bustur arrangeret af Mona og Leif Kiegstad.
En pragtful tur, ikke mindst takket være chauffør Steen og det pragtfulde menneske Isabella. Der kan ikke roses nok.!!!!!
Pas godt på de to, de er guld værd.
Med venlig hilsen

Kære Lone!
vel gennemført rejse med et godt indhold, som de deltagende nød meget. Alle aftaler med de forskellige museer fungerede efter planen. På Stedelijk Museet, hvor vi valgte en retrospektiv udstilling med Matisse, kunne vi dog ikke ”gå” uden om køen. Ingen problemer med guidning på 2 hold. Per Anders løste sine opgaver, som guide i Amsterdam, på en meget behagelig og informativ måde vedr. Amsterdam, historien, arkitekturen og på museerne også de almene oplysninger om de enkelte kunstnere – stor tilfredshed (hils ham mange gange!).
Jesper Hansen var en meget omgængelige, behagelig, hjælpsom og en perfekt ”driver”, som servicerede os på bedste vis på hele turen – i Amsterdam, Haarlem, Krøller-Müller samt på turen frem og tilbage- det kan ikke gøres bedre! Samarbejdet med dig Lone har fra starten fungeret perfekt vedr. de mange reservationer, aftaler og din åbenhed over for at opfylde vores ønsker. Det blev en god tur som alle deltagere var yderst tilfredse med, fordi der også var et stort fagligt og kunstnerisk indhold, men også fordi det fungerede på det sociale område.
Hotellet – rent og roligt, men lidt skrabet!
Tak for samarbejdet.

Herre Ole Petersen,
Ringede til dine kontor igår og damen bedt mig om at skriver direkt til dig.
Det drejer om en chauffør med navn Kurt Petersen.
Mandag, februar 17, i år Kørt med Kurt til Berlin 3 dags tur. Bortset fra ham er en god Chauffør, er han også en super guide sammetidig.
Lørdag d. 26. April var på tur til Holland- der var Kurt igen vores chauffør som kun igen fortæller meget på vej.
Til sidst tirsday 9. Dec. var med Tour Club Møn og det var Kurt igen som kørt. På vej tilbage tog han os en tur igennem Københaven "by night".
Kun forstå fra kontoret i værdi sat ham- MEN- som kunder syndes han skal have en skulder klap herfra.

Hej Karen Jeg vil gerne sig tak for en rigtig fin og godt tilrettelagt tur for Varde Garden.
Det var dejligt at have Jesper som chauffør, for han havde, som du fortalte, et godt kendskab til området og kunne fortælle noget herom, så alle fik nyttige info.
Tirsdagen, der var fyldt med musikinstrumenter, var bare alletiders. De var rigtig dygtige til at fortælle om fremstillingen af instrumenterne på fabrikkerne og de to guider vi havde på museet var rigtig i deres es og fortalte og demonstrerede instrumenter for os - de brændte virkelig for musikmuseet.
Bare til orientering, hvis I en anden gang skal på tur med et musikkorps:
Turen til Fichtelberg var en kold og tåget fornøjelse. Det ville have hjulpet, hvis det først havde været over middag, at vi var taget derop, for alle dage kom solen frem sidst på formiddagen.
Turen til Tjekkiet gik også fint og på trods af regnvejr var der en pæn flok tilskuere. En del russiske, der kom for at spørge om flere forskellige ting, men de kunne kun russisk og det kunne vi ikke - men med smil og tegnsprog kommer man langt. Det var også en fantastisk flot frokost vi fik i Restaurant Diana.
Alt i alt en rigtig fin tur - tak for det.
Med venlig hilsen

Fritekstsøgning