Cykelrejser og cykelevents

TAG MED ØRSLEV CYKELREJSER PÅ AKTIV FERIE

Aktive ferier bliver mere og mere populære. På en cykelferie får man kombineret oplevelser med god motion. Ørslev Cykelrejser har i flere år arrangeret cykelferier for individuelle rejsende, og vi har stor erfaring med cykelrejser til flere forskellige destinationer i Europa.

Vi arbejder hele tiden på at finde nye og spændende cykelrejser, så vi har et stort udvalg af cykelrejser med en bredt udvalg , hvor vi har både rejseleder/cykelguide, bus og cykeltrailer med på turen.

Cykelruterne er planlagte således, at alle kan være med, da de er inddelte i forskellige niveauer, og på mange af dem er der flere niveauer på samme tur. Man kan således dagligt vælge at cykle ruter af varierende længder og sværhedsgrader. Bussen og cykeltraileren med plads til 40 cykler følger ruterne alle dage, så skulle man have brug for at strække ben og tage et lille hvil, vil der være indlagt stop undervejs, så resten af dagen kan nydes fra bussen.

Ørslev Cykelrejser sørger for alt det praktiske på cykelrejserne, så du blot skal nyde din aktive ferie.

Her kan du se vores hjemmeside med fokus på cykelrejser.

Mallorca 2020

Cykelrejse til Mallorca 2020. Mallorca byder på både godt klima, smuk natur og varieret terræn. Øen er et helt unikt område for cykling med masser af spændede bakker, men også med flade områder, som snor sig gennem mange hyggelige landsbyer. Mallorca er derfor perfekt til træning af både bjerg- og landevejscykling. Vi bor på det 4-stjernede hotel G...Læs mere

Cykelrejse til Mosel og Rhinen

Cykelrejse langs Mosel og Rhinen i Tyskland. Oplev naturen langs Mosel og Rhinen på din egen cykel. På turen er der indlagt ruter med sværhedsgrad middel, der vil være tid til at nyde den smukke og særpræget natur, og der vil ligeledes være mulighed for kulturelt input med en sejlads med et af de gamle Römerskibe - besøg på et Ædelstensmuseum - opl...Læs mere