Konferencerejser

Konference i Tyskland - eller i konferencebus ?

Konference og mødefaciliteter – til halv pris!
Vi foreslår Tyskland til jeres næste konference.
Der er overraskende mange muligheder, den tyske kvalitet er i top og til særdeles gunstige priser. Mødet kan begynde allerede fra starten i en moderne turistbusser eller i en luksus konferencebus.
Vi tilbyder overnatning og mødefaciliteter på Van der Valk hotel i Wittenburg samt på de store hoteller i fx Berlin og Hamburg.
 
Konference med alpestemning og socialt indhold
Van der Valk Hotel Wittenburg har mødelokaler til alle formål og i alle størrelse. Om I er 10 eller 350 mødedeltagere, så kan I forvente de bedste rammer på Van der Valk Hotel Wittenburg. Topmoderne konferencefaciliteter med 5 hyggelige og fuldt teknisk udstyrede lokaler med komfortable møbler.
Når maden skal indtages, foregår det i rustikke spiselokaler, hvor gastronomien er i særklasse. Dansk underholdning kan tages med hjemmefra eller arrangeres i samarbejde med Ørslev Rejser. Turen kan kombineres med inden- og udendørs aktiviteter som ski, klatring, gokart eller wellness.
 
Attraktive priser
Ring og få en uforpligtende rejsesnak og et tilbud med det samme på tlf. 5598 6004

Konferencerejse til Wittenburg

Konferencerejse til Wittenburg med Ørslev Rejser. Tag konferencebussen til Wittenborg. Konference i Tyskland. Van der Valk Hotel Hamburg-Wittenburg er et skønt sted med konferencefacilliteter, gode priser og et stort udvalg af aktiviteter. Derfor er resortet det ideelle sted for konferencer, firmafester og teambuilding. Van der Valk har en hotelaf...Læs mere

Konference i VIP bus

Konferencerejse med Ørslev Rejser. Hold jeres næste konference i en luksus konferencebus - det er Danmarks største limousine. Benyt en 5* luksusbus og forkæl dine firmakunder Med en Starliner VIP bus får I den optimale komfort og luksus på en konferencerejse. Her er VIP kunderne i sikkerhed, og bussen har alt det, som ethvert hotel og konferencerum...Læs mere