Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Skræddersyede grupperejser

Ørslev står bag mere end 150 specielt arrangerede rejser om året til skoler, foreninger, institutioner m.m. Rejserne er skræddersyet efter gruppens ønsker.

Vores rejsekonsulenter står klar til at vejlede og sammensætte ture af en til flere dages varighed.
 
Gruppen vælger en destination et sted i Europa, vi ordner resten i tæt samarbejde med jer. Det vil sige: hotelbooking, spisesteder, transport, aktiviteter og oplevelser. Vi synes, det er vigtigt med et personlig forhold til vores kunder, derfor bliver I tilknyttet en af vores engagerede rejsekonsulenter, som vil være jeres kontaktperson gennem hele forløbet.
 
Det er op til gruppen at beslutte, om der skal være fripladser, og prisen er afhængig af antal deltagere. Vi kan hjælpe jer med at fylde bussen op via vores netværk, hvis gruppen har svært ved at finde deltagere nok.

Ring for en uforpligtende rejsesnak og indhent et uforbindende tilbud.

Fritekstsøgning

Kulturrejser for grupper

Kulturrejser for grupper

Tag din gruppe på en kulturrejse med Ørslev Rejser. Ørslev står bag mere end 150 specielt arrangerede rejser for grupper om året. Alle rejserne skræddersys til den enkelte gruppe og i tæt samarbejde med gruppen. Vi har en bred vifte af gode forslag. Kontakt os gerne med Jeres ønsker om destination o...

Endagsture for grupper

Forslag til endagsture for grupper

Vi tilbyder skræddersyede endagsoplevelser til større grupper. Uanset om det skal det være en eftermiddagstur eller et heldagsarrangement, har vi mange gode forslag til udflugter for grupper.

Skole- og studierejser

Skole- og studierejser

Ørslev Rejser arrangerer skolerejser for gymnasier, handelsskoler og folkeskole klasser. Hvor skal Jeres studierejse gå hen? Berlin, Barcelona, London eller Amsterdam. Ørslev Rejser er klar til at arrangere en studietur efter Jeres ønske og behov.

Garderrejser

Garderrejser

Ørslev Rejser arrangerer garderrejser til destinationer i Europa. Vi søger for transport, indkvartering, forplejning under opholdet samt træffer spilleaftaler for Jer.

Konferencerejser

Konferencerejser

Overvejer I at afholde en konference i udlandet, er vi klar til at sammensætte en konferencepakke til Jer. Turen laven i samarbejde med Jer og tilpasses Jeres ønsker om aktiviteter, mødefaciliteter og budget.

Messerejser

Messerejser for grupper

Ørslev Rejser har mange års erfaring med at arrangere messerejser til hele Europa Lad os skræddersy jeres næste messerejse og stå for al logistikken, så I kun skal bruge tid på jeres deltagere.

Netværksrejser

Netværksrejser

Styrk relationerne i virksomheden eller foreningen med en netværksrejse i udlandet. Vi søger for hotelophold, forplejning, fagligt og socialt indhold.

Cykelrejser til grupper

Cykelrejser til grupper

Skal Jeres næste grupperejse være på cykel? Ørslev Rejser har stor erfaring i sat sammensætte cykelrejser til både foreninger, virksomheder, klubber m.m.