Holland - André Rieu i Maastricht

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane
4 dages busrejse til Holland


Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i sin hjemby Maastricht. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver André Rieu en vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får alle med. Vi får helt sikkert en fantastisk festlig aften! Oplev også de berømte huler i Valkenburg med spændende kunst og gemmesteder.

Pris fra:
3.999,-
Dage:4
• Ophold i dobbeltværelse
• Kørsel i 4-stjernet turistbus
• Erfaren dansk rejseleder
• 3 Overnatninger med morgenbuffet
• 2 x middag / buffet på hotellet
• 1 x koncertbillet, kat. 3, blok B3
• Alle nævnte udflugter ekskl. entré
• Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi over grænsen og når til vores hotel tæt ved Maastricht i byen Valkenburg. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet. Midt på formiddagen sætter vi kursen mod Maastricht. Efter byvandring med rejselederen er der tid til at opleve den skønne by på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen, så der er lidt tid til afslapning og omklædning. Inden Open Air koncerten er der mulighed for at spise middag på en af de mange hyggelige restauranter i Maastricht eller med gruppen på en forudbestilt restaurant i byen (tilkøb – bestilles sammen med rejsen). André Rieu går på scenen kl. 21.00. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Efter tid til egne oplevelser i Valkenburg, bringer eftermiddagens udflugt os til de berømte huler i Valkenburg. Under byens slotsruin, som stammer tilbage fra middelalderen, ser vi disse underjordiske huler, fyldt med skulpturer, malerier og ”hemmelige” gemmesteder. Fra slotsruinen er der en fantastisk udsigt over området. Til aften middag på hotellet.

Dag 4
Efter morgenmaden pakker vi bussen og sætter kursen hjemad. Efter ophold ved grænsen kører vi til vores opsamlingssteder. En skøn tur med herlige oplevelser er til ende.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til programændringer.
Teknisk rejseangør: Panter Rejser

Information om koncerten

  • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.00.
  • Billetterne er i kategori 3, blok B3. Sidepladserne er på stolerækker.
  • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
  • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.

Koncertbillet, kat. 3, blok B3

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
9/74 dages koncertrejse til Andre Rieu i Maastricht 2021Mere end 83.999,-Bestil

Hotel

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotellet ligger kun 500 meter fra centrum af Valkenburg. Alle værelser har eget badværelse, værdiboks, tv, telefon og clockradio. Værelserne er af uens størrelse. Hotellet råder over restaurant, bar,...