Holland - André Rieu i Maastricht

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane
Vi bor i den smukke middelalderby Valkenburg, hvor der stadig findes rester af den gamle bymur og byportene.
På rejsen skal vi opleve Hollands ældste vingård og besøge Maastricht, hvor vi skal på bådtur på floden Maas. Sidst men ikke mindst skal vi opleve André Rieu, når han spiller i sin fødeby Maastricht på den mest romantiske plads i Holland - Vrijthof-pladsen. Vi skal nyde stemningen, når violinisten sammen med Johann Strauss Orkesteret, solister og særlige gæster leverer en storslået koncert med uimodståelige valse, klassisk musik, operetter og melodier fra klassiske musicals.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi med færgen fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi sydpå. Undervejs bliver der holdt passende pauser og frokostpause, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte håndmadder. Forventet ankomst til vores hotel i Mettmann først på aftenen. Middag på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi til Tysklands vestligst placerede by Aachen, hvor vi får en byrundtur med rejselederen, hvor vi bl.a. ser den berømte domkirke fra omkring år 800, som er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv i Europa. Herefter bliver der tid på egen hånd til at spise frokost og se nærmere på den gamle by. Midt på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet og afslapning om formiddagen, inden vi tjekker ud og kl. 11.00 kører til Apostelhoeve, der er Hollands største og ældste vingård med meget populære og prisbelønnede vine. Velkendte vine som Müller-Thurgau, Auxerrois, Riesling, Pinot Gris, Pinot Gris Cuvee Barriques og XII bliver produceret her. Vine der er sammenlignelige med de bedste af de tyske og franske Alsace vine. Vi får en fortælling om vingården samt en rundvisning, hvor vi ser markerne, produktionen og vinkælderen. Vismager naturligvis også på de ædle dråber. Bagefter kører vi til vores hotel og bliver indkvarteret, inden vi kl. 17.00 spiser vi en tidlig middag. Efterfølgende kører vi til Maastricht for at overvære udendørskoncerten med Andrè Rieu. Vi har billetter i blok C2, hvorfra vi kan nyde stemningen til aftenens oplevelse. Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. I dag besøger vi igen Maastricht. Vi starter med at køre ind til centrum af byen, hvor vi med rejselederen går en byrundtur og ser nogle af de mange historiske seværdigheder som fx katedralen St. Servaas og stenbroen Sint-Servaasbrug. Herefter er der tid til shopping og kulturelle oplevelser i byen, der summer af liv i sommervarmen. Byens mange spændende butikker er fyldt med gode tilbud, hvor der er mulighed for at spare helt op til 80 % på normalprisen, så der er rig mulighed for at gøre et godt køb. Frokosten er på egen hånd på en af de mange hyggelige restauranter. Om eftermiddagen skal vi på en hyggelig og afslappende sejltur på floden Maas for at opleve byen fra søsiden, inden vi kører tilbage til Valkenburg. Middag på hotellet.

Dag 5
Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning for egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00 og kører derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Information om koncerten

  • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.30.
  • Billetterne er i kategori 4, blok C2. Sidepladserne er på stolerækker.
  • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
  • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.
  • I tilfælde af regn udleveres Ørslev regnslag.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Helsingør v/ Sundkroen   
Hillerød St. v/posthuset
Valby St. v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup St. v/ Banestrøget 
Slagelse St. V/Nordre Stationsvej 
Ølby St. 
Næstved v/Kvægtorvet ved busstop
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Rødbyhavn v/billetkontrollen
 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.

Hotel

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotellet ligger kun 500 meter fra centrum af Valkenburg. Alle værelser har eget badværelse, værdiboks, tv, telefon og clockradio. Værelserne er af uens størrelse. Hotellet råder over restaurant, bar,...