Her starter forventningens glæde

Dagsprogram

 • Dag 1: Rejsedag

  Efter endt opsamling kører vi over grænsen og når til vores hotel tæt ved Maastricht i byen Valkenburg. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

 • Dag 2: Maastricht og koncert med André Rieu

  Morgenbuffet på hotellet. Midt på formiddagen sætter vi kursen mod Maastricht. Efter byvandring med rejselederen er der tid til at opleve den skønne by på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen, så der er lidt tid til afslapning og omklædning. Inden Open Air koncerten er der mulighed for at spise middag på en af de mange hyggelige restauranter i Maastricht eller med gruppen på en forudbestilt restaurant i byen (tilkøb – bestilles sammen med rejsen). André Rieu går på scenen kl. 21.00. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.

 • Dag 3: Valkenburg

  Morgenbuffet på hotellet. Efter tid til egne oplevelser i Valkenburg, bringer eftermiddagens udflugt os til de berømte huler i Valkenburg. Under byens slotsruin, som stammer tilbage fra middelalderen, ser vi disse underjordiske huler, fyldt med skulpturer, malerier og ”hemmelige” gemmesteder. Fra slotsruinen er der en fantastisk udsigt over området. Til aften middag på hotellet.

 • Dag 4: Hjemrejse

  Efter morgenmaden pakker vi bussen og sætter kursen hjemad. Efter ophold ved grænsen kører vi til vores opsamlingssteder. En skøn tur med herlige oplevelser er til ende.

 • Ørslev Rejser forbeholder sig ret til programændringer.
  Teknisk rejseangør: Panter Rejser