Holland - André Rieu i Maastricht

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane
4 dages busrejse til Holland


Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik vi får alle med. Vi får helt sikkert en fantastisk festlig aften!

Pris fra:
3.799,-
Dage:4
• Ophold i dobbeltværelse
• Kørsel i 4-stjernet turistbus
• Erfaren dansk rejseleder
• 3 Overnatninger med morgenbuffet
• 2 x middag / buffet på hotellet
• 1 x koncertbillet, kat. 3, blok B3
• Alle nævnte udflugter ekskl. entré
• Afgifter, ansvarsforsikring og bidrag
til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi over grænsen og når til vores hotel i byen Grevenbroich. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet. Midt på formiddagen sætter vi kursen mod Köln. Her bliver der et par timer til at opleve den flotte Kölner Dom, Kölns majestætiske domkirke og den hyggelige bymidte. Vi er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen, så der er lidt tid til afslapning. Inden friluftkoncerten spiser vi middag på restaurant i Maastricht (tilkøb – bestilles sammen med rejsen). André Rieu går på scenen kl. 21.00. Efter koncerten kører vi retur til hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. I dag skal vi gennem smukke landskaber mod det sydlige Limburg, også kald ”Lille Schweiz”. Ved ”Dreiländer Eck” hvor grænserne mellem Holland, Tyskland og Belgien mødes, hæver Vaalserberg sig 322 m over landskabet. I den charmerende middelalderby Monschau møder vi et næsten originalt middelaldermiljø med enestående bindingsværkshuse og Monnschau Slot som er placeret højt, så det kan ses fra hele byen. Området omkring Kerpen er kendt for store forekomster af brunkul, og på afstand ser vi de kæmpestore maskiner der benyttes i lejerne. Middag på hotellet.

Dag 4
Efter morgenmaden pakker vi bussen og sætter kursen hjemefter. Efter ophold ved grænsen kører vi til vores opsamlingssteder. En skøn tur med herlige oplevelser er til ende!

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til programændringer.
Teknisk rejseangør: Panter Rejser

Information om koncerten

  • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.00.
  • Billetterne er i kategori 3, blok B3. Sidepladserne er på stolerækker.
  • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
  • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.

Koncertbillet, kat. 3, blok B3

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
1/74 dages koncertrejse til Andre Rieu i Maastricht 2021Mere end 83.799,-Bestil

Hotel

Best Western Plaza Hotel Grevenbroich

Best Western Plaza Hotel Grevenbroich

Best Western Plaza Hotel Grevenbroich 3* ligger centralt i byen Grevenbroich. Alle 114 ikke ryger værelser har bad og toilet, tv og telefon. Elevator. Reception, hyggelig bar og der er direkte adgang...