Juleaften i Stade

Jul i den hyggelige gamle by Stade
Nyd de traditionsrige tyske julemarkeder på denne afslappende julerejse til det hyggelige område syd for Hamborg. Juleaften fejres med en stor julebuffet og gaver.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi til Rødby, hvorfra vi sejler kl. 09.15. Vi fortsætter til Ricklinger Landbrauerei, hvor vi spiser frokost i den hyggelig restaurant, inden vi fortsætter til Stade, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser. Kl. 19.00 er der middag inkl. velkomstdrink på hotellet.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet. Vi kører til Hamborg og starter med en byrundtur i bussen, inden resten af dagen er på egen hånd til at nyde Hamborgs udvalg af hyggelige og traditionsrige julemarkeder centralt placeret i byen. Vi kører tilbage til Stade sidste på eftermiddagen. Middag på hotellet.

Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Vi skal på et enestående besøg hos en frugtavler, hvor vi på en spændende rundvisning får et indblik i produktionen. Her spiser vi også frokost. Om eftermiddagen serverer hotellet kaffe med julekage, mens der juleaften serveres en stor julebuffet. Vi uddeler julegave til alle Ørslevs gæster, når julemanden kommer på besøg.

Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Formiddagen er på egen hånd i Stade, inden vi spiser en fælles frokost. D. 25. december er i Tyskland den helligste dag på året, så alle butikker er lukket. Om eftermiddagen spiller vi banko under eftermiddagskaffen på hotellet. Middag på hotellet.

Dag 5
Morgenmad på hotellet og tjek ud. Vi forlader hotellet og kører til Karls Jordbærmarked, hvor der bliver tid på egen hånd til at spise frokost. Herefter kører vi via Timmerdorf langs kysten til Puttgarden, hvorfra vi sejler kl. 14.45. Herefter kører vi retur til opsamlingsstederne.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:
 
Helsingør v/ Sundkroen   
Hillerød St. v/posthuset
Valby St. v/ Lyshøjgårdsvej  
Høje Tåstrup St. v/ Banestrøget 
Slagelse St. V/Nordre Stationsvej 
Ølby St. 
Næstved v/Kvægtorvet ved busstop
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Vordingborg Rådhus v/borgerservice v/Vævergangen
Nykøbing F v/Cementen, Nørre Boulevard
Rødbyhavn v/billetkontoret
 
Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.