Holland - André Rieu i Maastricht

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane
5 dages busrejse til Holland


Vi bor i den smukke middelalderby Valkenburg, hvor der stadig findes rester af den gamle bymur og byportene.
På rejsen skal vi opleve Hollands ældste vingård, på byrundture i Valkenburg og Maastricht samt på klosterbesøg med ølsmagning. Sidst men ikke mindst skal vi opleve André Rieu, når han spiller i sin fødeby Maastricht på den mest romantiske plads i Holland - Vrijthof-pladsen. Vi skal nyde stemningen, når violinisten sammen med Johann Strauss Orkesteret, solister og særlige gæster leverer en storslået koncert med uimodståelige valse, klassisk musik, operetter og melodier fra klassiske musicals.

Pris fra:
4.890,-
Dage:5
• Bustransport i 4* turistbus
• 4 x overnatning
• 1 x håndmadder på udrejsen
• 4 x morgenbuffet
• 4 x middag
• 1 x koncertbillet, kat. 2, blok B2
• Vinbesøg inkl. vinsmagning
• Byrundtur i Valkenburg og Maastricht
• Klosterbesøg inkl. ølsmagning
• Dansk rejseleder på hele rejsen
• Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling sejler vi med færgen fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi sydpå. Undervejs bliver der holdt passende pauser og frokostpause, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte håndmadder. Forventet ankomst til vores overnatningshotel i Mettmann sidst på dagen. Middag på hotellet.

Dag 2
Dagen starter roligt, med tid til at spadsere en tur til centrum af byen Mettmann eller blot slappe af, da vi først forlader hotellet kl. 11.00. Turen går mod Valkenburg, her tager vi en byvandring med rejselederen inden vi – midt på eftermiddagen - tjekker ind på hotellet, hvor vi skal bo de næste 3 nætter.
Det er koncertaften, så derfor er der tidlig middag kl. 17.00, inden vi kører til Maastricht for at overvære uden-    dørskoncerten med Andrè Rieu på
Vrijthof pladsen i centrum af Maastricht. Koncertbilletterne er i blok B2, hvorfra vi kan nyde stemningen til aftenens oplevelse. Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

Dag 3
Om formiddagen tager vi på udflugt gennem det belgiske landskab til et smukt kloster. Vi får en rundvisning i klostret og smager på øl - fra klostrets eget bryggeri. På tilbagevejen til Valkenburg gør vi et kort ophold ved mindestedet for faldne amerikanske soldater. Vi er tilbage i Valkenburg ved 14-tiden og eftermiddagen er til fri disposition.
Der er mulighed for at besøge grotterne i byen sammen med rejselederen. Entre er ikke inkluderet i rejsens pris.
Middag på hotellet.

Dag 4
I dag besøger vi Maastricht. Vi starter med at køre ind til centrum af byen, hvor vi med rejselederen går en
byrundtur og ser nogle af de mange historiske seværdigheder som fx katedralen St. Servaas og stenbroen
Sint-Servaasbrug. Herefter er der tid til shopping og kulturelle oplevelser og frokost på egen hånd på en af de mange hyggelige restauranter.
Kl. 14.30 kører bussen til Apostelhoeve, der er Hollands største og ældste vingård med meget populære og prisbelønnede vine. Vi får en fortælling om vingården samt en rundvisning, hvor vi ser markerne, produktionen og vinkælderen. Vi smager naturligvis også på de ædle dråber.
Middag på hotellet.

Dag 5
Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning for egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00 og kører derefter retur til opsamlingsstederne.

Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Information om koncerten

  • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.00.
  • Billetterne er i kategori 2, blok B2. Sidepladserne er på stolerækker.
  • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
  • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.
  • I tilfælde af regn udleveres Ørslev regnslag.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
3/7Andre Rieu Koncertrejse Maastricht 2021Fuldbooket, venteliste4.890,-Book på venteliste

Hotel

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotel Schaepkens St. Fijl

Hotellet ligger kun 500 meter fra centrum af Valkenburg. Alle værelser har eget badværelse, værdiboks, tv, telefon og clockradio. Værelserne er af uens størrelse. Hotellet råder over restaurant, bar,...