Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Holland - André Rieu i Maastricht

Andrè Rieu - Mesteren på hjemmebane
5 dages busrejse til Holland

Rejsen er udsolgt og der er lang venteliste.

Vi bor i den smukke middelalderby Valkenburg, hvor der stadig findes rester af den gamle bymur og byportene.
På rejsen skal vi opleve Hollands ældste vingård, på byrundture i Valkenburg og Maastricht samt på klosterbesøg med ølsmagning. Sidst men ikke mindst skal vi opleve André Rieu, når han spiller i sin fødeby Maastricht på den mest romantiske plads i Holland - Vrijthof-pladsen. Vi skal nyde stemningen, når violinisten sammen med Johann Strauss Orkesteret, solister og særlige gæster leverer en storslået koncert med uimodståelige valse, klassisk musik, operetter og melodier fra klassiske musicals.

Fritekstsøgning

Information om koncerten

 • Koncerten starter kl. 21.00 og slutter ca. kl. 00.00.
 • Billetterne er i kategori 2, blok B2. Sidepladserne er på stolerækker.
 • Der er mulighed for at købe let mad og drikke i pausen.
 • Der er 2 storskærme på hver sin side af scenen.
 • I tilfælde af regn udleveres Ørslev regnslag.

Koncertbilletter til André Rieu i Maastricht

Dagsprogram

 • Dag 1: Rejsedag

  Efter endt opsamling sejler vi med færgen fra Rødby kl. 09.15. Efter ankomst til Puttgarden fortsætter vi sydpå. Undervejs bliver der holdt passende pauser og frokostpause, hvor vi nyder de af Ørslev medbragte håndmadder. Forventet ankomst til vores overnatningshotel i Mettmann sidst på dagen. Middag på hotellet.

 • Dag 2: Koncert med André Rieu

  Dagen starter roligt, med tid til at spadsere en tur til centrum af byen Mettmann eller blot slappe af, da vi først forlader hotellet kl. 11.00. Turen går mod Valkenburg, her tager vi en byvandring med rejselederen inden vi, midt på eftermiddagen, tjekker ind på hotellet, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Det er koncertaften, så derfor er der tidlig middag kl. 17.00, inden vi kører til Maastricht for at overvære udendørskoncerten med Andrè Rieu på Vrijthof pladsen i centrum af Maastricht. Koncertbilletterne er i blok B2, hvorfra vi kan nyde stemningen til aftenens oplevelse. Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

 • Dag 3: Ølsmagning og Valkenburg

  Om formiddagen tager vi på udflugt gennem det belgiske landskab til et smukt kloster. Vi får en rundvisning i klostret og smager på øl fra klostrets eget bryggeri. På tilbagevejen til Valkenburg gør vi et kort ophold ved mindestedet for faldne amerikanske soldater. Vi er tilbage i Valkenburg ved 14-tiden og eftermiddagen er til fri disposition. Der er mulighed for at besøge grotterne i byen sammen med rejselederen. Entré er ikke inkluderet i rejsens pris. Middag på hotellet.

 • Dag 4: Maastricht og vinsmagning

  I dag besøger vi Maastricht. Vi starter med at køre ind til centrum af byen, hvor vi med rejselederen går en byrundtur og ser nogle af de mange historiske seværdigheder som fx katedralen St. Servaas og stenbroen Sint-Servaasbrug. Herefter er der tid til shopping og kulturelle oplevelser og frokost på egen hånd på en af de mange hyggelige restauranter. Kl. 14.30 kører bussen til Apostelhoeve, der er Hollands største og ældste vingård med meget populære og prisbelønnede vine. Vi får en fortælling om vingården samt en rundvisning, hvor vi ser markerne, produktionen og vinkælderen. Vi smager naturligvis også på de ædle dråber. Middag på hotellet.

 • Dag 5: Hjemrejse

  Efter morgenmaden pakkes bussen og herefter afrejse mod Danmark. Vi kører ad samme rute som på udrejsen. Forplejning for egen regning. Vi forventer at ankomme til Rødby kl. 18.00 og kører derefter retur til opsamlingsstederne.

 • Ørslev Rejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Kort