Her starter forventningens glæde

Flere nyheder

 • Kataloget for forår, sommer og efterår 2019 er på gaden

  04-12-2018

  Ørslevs katalog for foråret, sommeren og efterået 2019 er på gaden

  Du kan bestille kataloget på hjemmesiden eller ved at ringe på tlf. 5598 604

 • Ørslev sælger busser men rejser stadig

  22-08-2018

  Ole Pedersen har solgt turistbusdelen af sin forretning i Ørslev til Slagelsevirksomheden Egons A/S. I første omgang forbliver busser og medarbejdere på adressen i Ørslev. Ørslev Rejser og rutebilskørsel fortsætter som hidtil med Ole Pedersen ved roret.

  I 1982 overtog de to brødre Ole og John Pedersen firmaet Ørslev Turistbusser, som forældrene startede til­bage i 1966, først som taxa­virksomhed, siden buskørsel. Næste år har John Pedersen valgt at trække sig tilbage og gå på pension, og Ole Peder­sen har derfor besluttet at sælge sine turistbusser fra.
  Der står ikke en tredie ge­neration i familien klar til at tage over efter de to brødre, og Ole vil derfor koncentrere sig om det, han selv er bedst til - nemlig grupperejser som eksempelvis cykelrejser - og skille sig af med værksteds­delen, som hans bror står for. Det er Egons Busser i Sla­gelse, der per 1. juli i år har overtaget Ørslevs turistbus­ser, men de holder stadig på Københavnsvej 347 i Ørslev, og det bliver de umiddelbart ved med. Ole Pedersen lejer nemlig bade kontor og bus­plads ud til Egons Busser, som således kan bibeholde busserne i det område, de primrert skal bruges. I første omgang bibeholder Egons Busser Ørslevs logo og navn pa busserne, men har også tilføjet sit eget.

  Fortsætter rejsebureau
  Ole Pedersen præciserer, at det kun er turistbusdelen af sin virksomhed, der er solgt.
  - Vi kører stadig rejser, ruter, skolebusser, handicapkørsel, gruppe rejser og Team Ryn­keby gennem Rejsebueauet, fortræller Ole Pedersen, der oplever en stigende inte­resse for især cykelturisme og grupperejser eksempelvis for pensionistforeninger og virksomheder. I fremtiden vil han saledes kunne udvikle sine cykelrejser og håber blandt andet, at en aftale med en tysk virksomhed falder på plads, så Ørslev Rejser også skal til at planlægge cykelrej­ser for tyskerne.

  Samarbejde førte til køb
  - Egons og Ørslev har gen­nem er årrække haft et rigtig godt samarbejde og overta­gelsen af Ørslev Turistbusser sker som en naturlig del af dette samarbejde, udtaler Ole Pedersen, hvis medarbejdere på turistbusdelen også er overført til Egons Busser.
  - Det har været en god pro­ces, og det har været meget vigtigt for mig, at finde en god og troværdig køber til Ørslev Turistbusafdeling, fortsætter han.

  Neddrosler efter 52 år
  Ørslev Koncernen startede i 1966 som taxiforretningen "Ørslev Minibil" grundlagt af Knud og Inger Pedersen. Senere blev virksomheden til Ørslev Turisttrafik, Ørslev Rejser og Ørslev Turistbus­ser - i daglig tale blot kaldet 'Ørslev' og i 1982 overtaget af sønnerne John og Ole Pe­dersen.
  Per 1. juli har Egon Busser overtaget turistbusdelen af virksomheden, mens Ole Pe­dersen beholder Ørslev Rej­ser og rutebuskørslerne. 

  Kilde: Sydsjællands Tidende d. 21. august 2018

 • Ørslev sælger en del af forretningen fra

  21-08-2018

  Der er ikke tale om en neddrosling af aktiviteterne, når Ørslev Koncernen sælger en del af forretningen. Selvom det kunne se sådan ud, når ti turistbusser og godt 20 medarbejdere sælges fra.

  Men hvis ikke selskabet havde solgt det ene selskab ud af tre, ville det blive nødt til at ekspandere yderligere, og det havde de to ejere ikke lyst til, skriver Sjællandske.

  I stedet er Ørslev Turistbusser solgt til Egons Busser, som også har lejet sig ind hos Ørslev Koncernen på Københavnsvej i Ørslev.
  - Turistbusserne bliver lejet af lokale kunder, der kører fra A til B. Herudover kører de også for rejsebureauet, som er et andet firma i Ørslev Koncernen, fortæller adm. dir hos Ørslev, Ole Pedersen.
  - Turistbusserne kommer stadig til at køre for rejsebureauet, men nu er det bare Egons Busser, der betaler, forklarer han.

  Der er stadig 80 medarbejdere tilbage hos Ørslev, og de skal beskæftige sig med skolebus- rutebil- og handicapkørsel. Men det område, der vokser, og som er den egentlige grund til frasalget af turistbusserne, er grupperejser.
  - Vi bliver større og større inden for cykelrejser. Og især Team Rynkeby bliver mere og mere krævende, oplyser Ole Pedersen.

  Kilde: sn.dk 22. august 2018

 • Buspassagerer kårer Ørslev Turisttrafik som årets busoperatør

  18-04-2018

  Buspassagererne har 17. april 2018 kåret Ørslev Turisttrafik som årets busoperatør. Prisen blev uddelt på den årlige operatørkonference for Movias busoperatører. Derudover blev der uddelt priser for Årets Københavnerlinje og Årets S-buslinje.
  Årets busoperatør 2018

  Årets busoperatør 2018

  Prisen som Årets Operatør 2018 gik til Ørslev Turisttrafiks garageanlæg i Vordingborg, som er den operatør og det garageanlæg, som har haft de mest tilfredse passagerer i busserne i løbet af sidste år. Det er de fire buslinjer 661R, 664, 669, 678 som har garage i Vordingborg, og som bedømmelsen er baseret på.

  Ole Pedersen, direktør i Ørslev Turisttrafik sagde til prisoverrækkelsen:
  ”Prisen er først og fremmest medarbejdernes fortjeneste. Chaufførerne har en nøglerolle i arbejdet med at skabe glade og tilfredse passagerer, og jeg er meget stolt af den indsats de lægger hver dag. Det er dem, som gør det til en oplevelse for passagererne at rejse fra a til b med bussen”.

  Med prisen som Årets Operatør 2018 følger 100.000 kr. og et maleri af Per Hillo.
   
  Prisuddelingen er baseret på Movias kvalitetsindeks. I kvalitetsindekset måler Movia løbende passagerernes tilfredshed på en række områder såsom begrænsning af støj, overholdelse af køreplanen, indeklima og chaufførens service og fremtræden, og årets operatør fik flest point fra passagererne. Kvalitetsindekset er lavet på baggrund af interviews med 30.000 passagerer i busserne i Movias område på Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

  ”Høj kundetilfredshed er afgørende for at fastholde og tiltrække passagerer i den kollektive transport, og med operatørpriserne anerkender vi de operatører, som sikrer de bedste oplevelser for vores passagerer. Kvalitetsindekset viser, at Movias busoperatører generelt leverer et højt kvalitetsniveau. Det kan både operatørerne og Movia være stolte af”, siger Movias administrerende direktør, Dorthe Nøhr Pedersen.

  Ved operatørkonferencen kårer Movia også Årets Københavnerlinje og årets S-buslinje.
  Prisen som Årets Københavnerlinje gik for andet år i træk til busoperatøren Anchersen ApS, Avedøre Holme, for kørslen på linje 4A. Årets Københavnerlinje gives til den buslinje i hovedstaden, som opnår den højeste kundetilfredshed i Movias kvalitetsindeks. Det er kun linjer, der kører mere end 50.000 timer om året, og som ikke er en S-bus, der kan indgå i bedømmelsen. Med prisen følger 50.000 kr.

  Prisen for Årets S-buslinje gik til linje 600S og operatøren Arriva, Slangerup. Prisen gives til den operatør blandt i alt otte S-buslinjer, som passagererne er mest tilfredse med. Vinderen af prisen modtager 50.000 kr.
 • Ørslev udstiller på Nykøbing Messen

  08-03-2018

  Mød Ørslev på Nykøbing Messen i weekenden d. 10. - 11. marts 2018

  Vi har vores katalog for forår og sommer 2018 med, som er fyldt med spændende endagsture og rejser.

  På standen kan du deltage i en konkurrence om 2 billetter til Shoppingtur til Neümunster d. 26. maj
Fritekstsøgning
Kontakt os
Adresse:
Ørslev Gruppe og Specialrejser A/S
Københavnsvej 347
DK-4760 Vordingborg