Skip to main content
Her starter forventningens glæde

Helgoland og Altes Land

Oplev den røde ø - Helgoland

Helgoland, en spændende oplevelse af naturen  og med øens flotte huse er det værd at tilbringe en dags tid dér. En anden slags natur finder vi i Altes Land – et stort inddæmmet marsksområde syd for Elben. Hele området er kendt for sine mange frugtplantager, og er et af de største sammenhængende frugtområder i Centraleuropa.

BEMÆRK: DENNE REJSER ER IKKE EGNET FOR GANGBESVÆREDE

Fritekstsøgning

Busopsamling

Der er opsamlingssteder i følgende byer

 • Helsingør ved Sundkroen, Færgevej
 • Valby Station ved Lyshøjgårdsvej
 • Høje Tåstrup Station ved Ndr. Stationsvej
 • Ølby Station
 • Slagelse Station ved Nordre Stationsvej
 • Næstved  ved Rådmandshaven Vordingborg ved Vævergangen
 • Stensved, afkørsel 41 pendlerplads
 • Nykøbing F. ved Cementen, Nørre Boulevard

Ørslev Rejser tager forbehold for ændringer i opsamlingslisten.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejsedag

  Efter endt opsamling køres til Rødby, hvorfra vi sejler til Puttgarden. Når færgen er i havn fortsætter vi sydpå og spiser frokost på restaurant undervejs.
  Vi fortsætter mod Stade, hvor vi ankommer til vores hotel sidst på eftermiddagen. Der vil være mulighed for en spadseretur ind til byens centrum (1,8 km), inden vi får middag på hotellet kl. 19.00.

 • Dag 2: Elbens diger og frugplantager

  Efter morgenmaden skal vi opleve Altes Land og Elbens diger.
  Vi starter med at køre til Hogendiekbrücke, hvor bussen sætter os af, så vi kan spadsere en flot og særegen tur (3,4 km) på digerne hen til Elben, hvor bussen venter med friskbrygget kaffe.
  Efter kaffen skal vi på besøg hos en frugtavler. Her skal vi - siddende i små vogne – på en rundvisning i plantagen, imens vi får historien om kvalitet, håndtering og opbevaring af æblerne.
  Kl. 13.00 kører vi retur til Stade, hvor resten af dagen er til fri disposition og frokost på egen hånd.
  Der er middag på hotellet om aftenen.

 • Dag 3: Helgoland

  Vi spiser morgenmad på hotellet, inden vi tager til Cuxhaven, hvorfra vi sejler til Helgoland (sejltid 75 minutter). Efter ankomsten til Helgoland er der tid til frokost på egen hånd, inden vi går en tur på øen med rejselederen.
  Denne store røde sandstenklippe med grønt landskab rejser sig op af vandet. Det milde havklima gør øen med dens flora og fauna unik. Røde klipper, blågrønt hav, sjældne havfugle og den specielle natur opleves på en spadsereturen langs øen oppe i 60 meters højde. Nyd også den hyggelige by med de farverige hummerboder, flotte byhuse, indkøbsgaderne med de mange butikker og restauranter. Øen er toldfrit område, derfor er der et stort udvalg af butikker med f.eks parfume, chokolade, spiritus og vin.
  Vi sejler retur til fastlandet sidst på eftermiddagen og kører herefter til hotellet, hvor vi spiser middag.

 • Dag 4: Timmerdorfer

  Morgenbuffet på hotellet. Vi tjekker ud og kører til Timmendorfer Strand. Den flotte badeby har den længste strand i Schleswig-Holstein med masser af hav, strand, kultur, shopping, wellness og restauranter. Byen ved Østersøen byder også på den flotteste strandpromenade, og der er tid til at spadsere en tur og spise frokost på egen hånd.
  Vi fortsætter mod Puttgarden, hvor der er tid til at besøge Bordershoppen inden vil sejler til Rødby.
  Efter ankomsten til Rødby kører vi tilbage til opsamlingsstederne.