Skip to main content
Her starter forventningens glæde

11-07-2017: Ørslev er sponsor når Team Rynkeby live-transmitterer

Team Rynkeby live-transmitterer hele turen til Paris
Team Rynkeby live-streamer og live-tracker hele turen til Paris på velgørenhedscykelholdets website fra lørdag den 8. juli 2017.

Du kan følge hele Team Rynkebys cykeltur ned gennem Europa minut for minut, når velgørenhedscykelholdet cykler til Paris den 8.-15. juli 2017.
Team Rynkeby live-transmitterer nemlig hele turen til Paris på www.team-rynkeby.com/LIVE.

Produktionen foregår fra Team Rynkebys egen nyhedsbus, der følger i baghjulet på seks forskellige hold på seks forskellige etaper.

Nyhedsbussen er desuden parkeret på Mur de Huy torsdag den 13. juli 2017, hvorfra velgørenhedscykelholdet sender live, når i alt 30 Team Rynkeby-hold krydser den legendariske bakke i Belgien.

Live-transmissionen slutter i Paris den 15. juli, hvor følgerne på Team Rynkebys website kan se med direkte, når de 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere kører i mål ved middagstid.

- Vi afprøvede interessen for live-transmissionen sidste år og kunne ved den lejlighed konstatere, at interessen var overvældende. Alene i forbindelse med ankomsten til Paris sidste år, lagde over 20.000 besøgende vejen forbi vores live-transmission, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, og fortsætter:

- Derfor har vi også valgt at opgradere vores live-transmission i år. Vi har flere kameraer med og forsøger at bringe seerne tættere på feltet – blandt andet krydrer vi live-transmissionen med interviews med deltagerne på det pågældende hold. Interviewene bliver genudsendt flere gange i løbet dagen i den direkte transmission, fortæller han.

Besøgende kan se eller gense morgen-interviews med det hold, der følges, kl. 9:00, 11:00, 13:00 og 15:00 hver dag.

Følg holdene på et kort
Udover live-transmissionen har Team Rynkeby indgået en sponsoraftale med den svenske GPS-virksomhed RedKnows, der stiller sin professionelle live-tracking-teknologi til rådighed for Team Rynkeby.

Alle 44 Team Rynkeby-hold er blevet udstyret med en GPS-tracker fra RedKnows, som gør, at besøgende på www.team-rynkeby.com/LIVE via et kort på websitet kan følge alle hold minut for minut ned gennem Europa.

- Det er en utrolig populær feature på vores website, som gør, at deltagernes pårørende hele tiden kan se, hvor det pågældende Team Rynkeby-hold befinder sig. Jeg tror, at siden bliver startside for rigtig mange familier under turen til Paris, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkebys live-univers er sponsoreret af juicevirksomheden Rynkeby Foods, rejseselskabet Ørslev, tøjleverandøren Xtreme, oversættelsesbureauet Amesto Translations, GPS-virksomheden RedKnows samt broadcast-udstyrs-leverandøren Best Broadcast Hire.

Kilde: TR Press 6. juli 2017

Fritekstsøgning